Wilt u een cursus gesprekstechnieken gaan volgen?

Binnen ons bedrijf ging er vroeger heel veel mis op het gebied van de communicatie. Dat was altijd heel vervelend om te merken omdat wij op deze manier vaak spanningen voelden terwijl er niet echt grote conflicten gaande waren. Wij hebben daarom besloten om het hele team een cursus gesprekstechnieken aan te bieden zodat wij hopelijk wat aan de sfeer binnen ons bedrijf konden doen. Als manager was het mijn taak om te kijken waar wij een cursus gesprekstechnieken konden gaan volgen en ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om een goed bedrijf te vinden waar wij een goede cursus gesprekstechnieken konden vinden. Ik ben dus op het internet gaan zoeken naar bedrijven die goede recensies hadden ontvangen en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van Gesprekstechnieken.nl kon gaan kijken. Zoals de naam van deze site al aangeeft, moet je deze pagina hebben wanneer je je wilt verbeteren wanneer het gaat over het voeren van gesprekken. Ik heb het aanbod van deze site doorgenomen en ik moet u zeggen dat ik meteen een heel goede indruk had van de cursus gesprekstechnieken die je hier kunt volgen. Ik heb de site daarom ook meteen aan een aantal mensen doorgestuurd om hen ook te laten zien wat de mogelijkheden van deze site waren. Ik heb toen gezien dat zij ook heel enthousiast waren over deze site en dat zorgde ervoor dat ik ook maar meteen knopen ben gaan doorhakken. Ik heb even contact met deze mensen opgenomen om te horen of zij ons aan een cursus gesprekstechnieken konden helpen. Wij kregen te horen dat wij meer dan welkom waren om een keer een eendaagse cursus gesprekstechnieken te komen volgen en wij hebben meteen de agenda’s gepakt om te zien wanneer wij met ons hele team deze cursus gesprekstechnieken konden gaan volgen. Wij hebben gemerkt dat wij al heel snel konden beginnen en dat was prettig want wij wilden graag wat aan de sfeer binnen ons team doen. Wij zijn daarom ook blij dat wij zo snel bij  Gesprekstechnieken.nl terecht konden. 

Wij hebben veel aan de cursus gesprekstechnieken gehad

Wij hebben gemerkt dat iedereen die hier via ons bedrijf de cursus gesprekstechnieken heeft gevolgd, daar heel erg over te spreken was. Wij kregen heel goede instructies en de oefeningen die wij moesten doen, waren heel erg nuttig. Je kreeg echt even een spiegel voor en daar hebben wij heel veel van geleerd. Wij merken dan ook dat dankzij deze cursus gesprekstechnieken de communicatie binnen onze afdeling veel beter is geworden.

Wilt u ook in de leer? 

Mocht u ook in de leer willen bij deze mensen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van Gesprekstechnieken.nl te surfen 
  • Te bekijken welke mogelijkheden u hier allemaal aangeboden krijgt
  • Met deze mensen in zee te gaan wanneer u echt een goede cursus wilt volgen 

Wij zijn heel blij dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan. Wij hebben heel veel gehad aan de cursus en raden deze dan ook aan iedereen aan. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn