Wilt u een legionella vrije knijpdouche?

radasafe - knijpdoucheDe knijpdouche is onze nieuwste aanwinst. Een knijpdouche is een kraan die is verbonden met een slang. U knijpt aan het uiteinde aan de hendel waarna er een verstelbare waterstraal uitkomt. De knijpdouche wordt gebruikt in de spoelkeuken. De spoelkeuken is het gedeelte van de keuken waar de afwas wordt gedaan in restaurants, legerbarakken en grote zorginstellingen. Misschien wist u dat allemaal allang en vertellen we u oud nieuws. Wat u hoe dan ook moet onthouden is het feit dat u bij ons een knijpdouche kunt bestellen die is uitgerust met een bijzonder goede legionella filter. Dat is wat onze knijpdouche zo speciaal maakt! Wilt u graag meer weten over deze speciale handdouche? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Op dit moment vindt u op onze website een mooie foto van deze douchekop voor de spoelkeuken, dus kijk alvast op radasafe.nl. We hebben het model gedoopt tot “Dish Wash” en is de crème de la crème op het gebied van legionella beschermende knijpdouches. Klikt u eventueel op “meer informatie” als u er technische gegevens, afmetingen en de prijs van wilt weten. Wellicht hebt u een spoelkeuken en wilt u het er op alle mogelijke manieren veilig maken voor uw personeel en de bewoners van het gebouw. Dan hebt u misschien de behoefte aan meerdere douches, kranen, filters en knijpdouches van Rada Safe!

Een knijpdouche bestelt u bij Rada Safe

Nadat u akkoord gaat met de offerte kunt u de bestelling bevestigen. Het bestellen volgt zich dan vanzelf zodat u morgen de knijpdouche al in huis kunt hebben. U kunt het direct op de slang monteren en in gebruik nemen want de knijpdouche is al uitgerust met een anti-legionellafilter. Deze bacterie is een veel voorkomende bacterie in stilstaand water. In grote reservoirs maar ook in kleinere boilers in woonhuizen komt deze bacterie veel voor. Omdat juist op grote woonplekken zoals ziekenhuizen en verzorgingscentra veel mensen wonen met een zwakkere weerstand, is op deze locaties legionellapreventie van het grootste belang. U kunt namelijk ernstig ziek worden:

  • De bacterie kan namelijk een griep veroorzaken, ook wel pontiackoorts genoemd. In principe gaat deze variant vanzelf over.
  • Maar u kunt ook de zogenaamde veteranenziekte krijgen. Deze variant kan fataal zijn, zeker voor groepen mensen met een lagere weerstand. Deze ziekte is een vorm van longontsteking waar u niet vroeg genoeg hulp bij moet zoeken.

U begrijpt dat deze douche onmisbaar is bij elke grote zorginstelling met een eigen keuken. Maar ook in gewone restaurants wilt u uiteraard geen risico’s lopen. Is het restaurant bijvoorbeeld een tijdje dicht geweest? Spoel dan eerst de kranen langdurig met heet water door. Bevinden zich er al filters in uw kranen? Dan kan er niets gebeuren.

We zijn de expert tegen de bestrijding van het Legionella-virus

Naast de knijpdouche verkopen we ook allerlei handige sanitaire hulpstukken zoals douchekoppen, taps en kranen met ingebouwde legionellafilters die u direct na aankoop kunt gebruiken. Het is verstandig om zo nu en dan de filters te vervangen zodat u te allen tijde optimaal beschermd blijft tegen deze gevaarlijke bacterie. Kijkt u liever de kat uit de boom? Wilt u bijvoorbeeld weten wat u aan uw huis, bedrijf of instelling kunt doen ter preventie van legionella? Neemt u dan even contact met ons op. We kunnen namelijk een inspectie uitvoeren en aan de hand van de uitkomsten kunt u bepalen of het de moeite waard is om onze producten te kopen. Is uw watervoorziening geïnfecteerd? Dan kunt u tevens onze hulp inschakelen voor de desinfectie van uw waterleiding. U mag hier niet te lang mee wachten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn