Wilt u online samenwerken faciliteren?

Ons bedrijf werkt heel veel samen met freelancers. Dat bevalt ons heel erg goed omdat wij op deze manier veel geld kunnen besparen. Een van de dingen die wij echter problematisch vonden, was dat wanneer de mensen hun werk aanleverden, wij dit in alle mogelijke bestandsformaten kregen. Dat zorgde er voor dat wij altijd heel veel werk moesten verrichten om de bestanden allemaal met elkaar in lijn te krijgen. Wij hebben daarom besloten om een digitale werkplek te maken voor de mensen die voor ons werken. Wij konden hen deze omgeving dan aanbieden en dan zouden wij daar heel veel tijd mee kunnen besparen. Ook wilden wij dat deze mensen dan goed online samenwerken konden. Het was voor ons namelijk belangrijk dat de mensen die voor ons aan het werk gingen, wisten hoe zij goed konden online samenwerken. Wij hebben daarom gekeken hoe wij een goede omgeving konden maken waarin mensen met dezelfde programma’s konden werken en waar zij dus ook goed online samenwerken konden. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer op het internet konden gaan kijken naar mogelijkheden om het online samenwerken te kunnen faciliteren. Wij hebben gezien dat wij heel veel mogelijkheden aangeboden kregen, maar dat het niet eenvoudig was om de beste aanbieder te vinden. Wij hebben daarom besloten om een keer te gaan kijken naar ervaringen van mensen die ons reeds voorgingen toen zij graag wilden gaan online samenwerken. Als je dan op zoek gaat naar mogelijkheden, dan zie je dat de mensen van desktoptowork.com heel goede recensies hebben gekregen. Dat was voor mij genoeg reden om een keer op de site van dit bedrijf te gaan kijken om te zien wat de mogelijkheden allemaal waren die zij aanboden. Ik heb toen gezien dat men hier heel veel interessante opties biedt voor mensen die online samenwerken willen. Dat was voor ons heel fijn om te lezen en wij hebben daarom besloten om een keer contact op te nemen met de mensen van dit bureau. Wij hebben toen te horen gekregen dat zij ons heel goed van dienst konden zijn en dat was heel prettig om te horen. Wij hebben daarom besloten dat wij graag met deze mensen in zee wilden gaan. 

Onze mensen kunnen nu goed online samenwerken

Wij hebben gekeken welke mogelijkheden desktoptowork.com te bieden heeft wanneer het gaat over online samenwerken en wij hebben toen een heel goede digitale werkplek weten te faciliteren. Wij zijn daarbij heel goed geholpen door de mensen van desktoptowork.com en wij zijn daarom ook heel blij dat wij deze mensen hebben ingeschakeld. Zonder hun adviezen, waren wij nooit geslaagd in ons streven een goede digitale werkruimte te maken. 

Wij werken beter en sneller

Sinds wij online samenwerken, merken wij dat er meer werk verricht kan worden en dat zorgt dat wij meer werk kunnen verzetten. Kortom:

  • Kijk even op desktoptowork.com
  • Lees hier wat u aan mogelijkheden krijgt aangeboden 
  • Schakel deze mensen in als u een goede online werkplek wilt genereren 

Wij zijn zeer tevreden over de service van dit bedrijf en wij raden haar daarom aan iedereen aan. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn