Wilt u parkeren bij Schiphol?

U gaat op vakantie en u wilt uw auto natuurlijk zo voordelig mogelijk parkeren bij Schiphol. Maar hoe kun je parkeren op of dichtbij? Schiphol parkeren helpt u bij het vinden van een parkeerplekje.

Parkeren op Schiphol

Waar u het beste kunt parkeren op Schiphol, hangt totaal van uw wensen en eisen af. Meestal vliegt u vanaf Schiphol naar uw vakantiebestemming. Om alvast in de vakantiemodus te komen, wilt u zich natuurlijk zo min mogelijk zorgen maken over het parkeren van uw auto op Schiphol. Daarom is het handig om al ruim van tevoren wat informatie te verzamelen over het parkeren op Schiphol. Hierdoor weet u al op tijd welke aanbieder uw voorkeur heeft en kunt u ook alvast een parkeerplaats reserveren. Door dit te doen, hoeft u zich vlak voor de vakantie niet meer druk te maken over het parkeren op Schiphol. U kiest eerst voor de wijze van parkeren. Voor lang parkeren, waarbij u zelf naar het parkeerterrein rijdt en vervolgens met een shuttlebus naar de vertrekhal gaat of voor valet parking bij Schiphol, waarbij u direct naar de vertrekhal rijdt en de auto laat parkeren.

Uw opties

U heeft in feite 3 opties op het gebied van parkeren bij Schiphol:

  • Lang parkeren
  • Valet Parking
  • Park Sleep Fly

U kunt de auto parkeren op Schiphol Lang parkeren (P3). U gaat vervolgens met de snelbus naar de juiste vertrekhal. Op Schiphol Lang Parkeren staat uw auto wel onoverdekt geparkeerd, tenzij u voor de parkeergarage kiest. U kunt echter ook een parkeerplaats reserveren op één van de parkeerterreinen voor lang parkeren nabij Schiphol. U rijdt op de dag van vertrek naar het parkeerterrein en u wordt met een shuttlebus naar de juiste vertrekhal gebracht. Bij terugkeer op Schiphol wordt u weer opgehaald met de shuttlebus en naar uw auto op het parkeerterrein gebracht. Bij de meeste aanbieders van lang parkeren kunt u de auto ook overdekt parkeren. Vink dan de optie Overdekt parkeren aan bij het vergelijken van lang parkeren. Valet Parking is de snelste manier om uw auto te parkeren. U rijdt naar de vertrekhal, overhandigt de sleutels van uw auto aan de chauffeur en u kunt direct naar de balie om in te checken. Valet Parking is makkelijk, snel en helemaal niet zo duur. Bij terugkomst van uw vakantie of zakenreis op Schiphol, staat de chauffeur al op u te wachten met uw auto. U ontvangt de sleutels en kunt direct naar huis rijden. Schiphol Valet Parking wordt verzorgd door Schiphol zelf, u rijdt dan naar P6 op Schiphol en geeft daar uw sleutels af. Deze Valet Parking is mogelijk vanaf 3 dagen parkeren. Wilt u wel bij Schipholparkeren.nl, maar geen valet parking, dan reserveert u een parkeerplaats op P3 Schiphol of bij een andere aanbieder van lang parkeren. Overnacht voorafgaand aan uw vertrek in een hotel, parkeer de auto tijdens de reis bij het hotel en vlieg uitgerust vanaf Schiphol, dat is Park Sleep Fly. Voor uw gemak hebben ze een aantal hotels geselecteerd met Park Sleep Fly-arrangementen. Reserveert u een Park Sleep Fly-arrangement, dan is het parkeren inbegrepen en parkeert u dus gratis!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn