Wilt u uw Perzisch tapijt reinigen?

Wij hebben onlangs besloten dat het tijd werd om ons huis eens grondig aan te pakken. Wij hebben een heel mooi oud huis, maar wij hebben er weinig onderhoud aan gepleegd waardoor de boel allemaal een beetje verouderd was. Wij hebben daarom alles laten schilderen en wij hebben onze banken laten reinigen. Toen dit alles klaar was, zag ons huis er weer heel mooi uit, maar het viel ons ook meteen op dat wij een ding waren vergeten. Wij hadden namelijk vergeten dat wij ook ons Perzisch tapijt reinigen moesten. Wij hadden dit helemaal vergeten en dat was duidelijk te zien want op onze nieuwe vloer, leek het tapijt dat wij al jaren hadden, maar een oud vodje. Dat was zonde want in principe was het een prachtig tapijt en dus hebben wij meteen gekeken waar wij ons Perzisch tapijt reinigen konden. Wij zijn even gaan kijken naar de mogelijkheden om dit ergens bij ons in de buurt te laten doen, maar dat bleek niet heel eenvoudig te zijn. Wij wilden namelijk ons Perzisch tapijt reinigen laten bij een firma die ook echt verstand van zaken had omdat wij er niet op zaten te wachten om het tapijt te laten verwoesten. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheid om ons Perzisch tapijt reinigen te laten door een bedrijf dat een goede reputatie had opgebouwd wanneer het ging over een Perzisch tapijt reinigen laten. Wij hebben even via het internet gezocht en toen hebben wij gezien dat wij een keer naar de site van Vloerkleedreiningen.com zouden moeten gaan. Deze mensen zijn namelijk gespecialiseerd in het Perzisch tapijt reinigen en dat was precies wat wij nodig hadden. Toen wij op de site gingen kijken, zagen wij al snel dat deze mensen alles in huis hebben om het Perzisch tapijt reinigen tot een goede afloop te brengen en dat was precies waar wij naar op zoek waren. Wij hebben daarom meteen een afspraak met deze mensen gemaakt en wij konden daarna ons Perzisch tapijt reinigen laten bij deze mensen. Wij kunnen u zeggen dat wij daar heel tevreden over waren.

Wij lieten hier ons Perzisch tapijt reinigen 

Het fijne aan dit bedrijf is dat wanneer je je tapijt zelf niet kunt brengen, zij hem ook voor je kunnen ophalen. Dat was ideaal om te horen omdat wij namelijk zelf maar een heel klein autootje hebben. Wij zijn daarom blij dat deze specialisten op het gebied van het Perzisch tapijt reinigen ons heel goed hebben geholpen. Wij hebben hen hun werk laten doen en zij hebben dit met verve gedaan. Ons tapijt is nu namelijk weer als nieuw en ik ben heel blij dat wij hier zaken zijn gaan doen.

Ons tapijt is weer als nieuw

Wij hadden niet verwacht dat ons tapijt zo mooi gemaakt kon worden. Dit bedrijf heeft echt vakwerk geleverd en wij kunnen daardoor weer jaren vooruit met ons tapijt. Kortom:

  • Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf 
  • Wij hebben hier heel goede zaken kunnen doen 
  • Wij raden dit bedrijf aan iedereen aan 

Meer weten? Kijk dan even op Vloerkleedreiningen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn