Beroep tegen tussentijdse beëindiging

Het zal u maar gebeuren. Door omstandigheden raakt u in de schulden. Het leven heeft een loopje met u genomen en u begrijpt eigenlijk niet dat het zo ver heeft kunnen komen. Toch is het zo en nu zult u een beroep moeten doen op de Wet Sanering Natuurlijk Personen. Wij van WSNP-zaken kunnen u bijstaan met verschillende zaken aangaande de Wet Sanering Natuurlijk Personen. Voor degene die nog niet bekend zijn met de Wet Sanering Natuurlijke personen, even een korte introductie. De Wet Sanering Natuurlijke Personen is in het leven geroepen voor mensen die door omstandigheden zo veel schulden hebben opgebouwd dat ze er zelf niet meer uitkomen. Deze mensen kunnen een aanvraag doen om gebruik te maken van de saneringsregeling. U zult dan gedurende een aantal jaar onder toezicht van de overheid komen te staan en langzaam uw schulden afbetalen. Na een bepaalde periode krijgt u dan een schone lei en kunt u schuldenvrij verder leven. Het is de bedoeling dat u zich aan alle regels houdt tijdens de periode van sanering, anders kunt u te maken krijgen met tussentijdse beëindiging. Wat houdt dat precies in, tussentijdse beëindiging en waarom zou u te maken kunnen krijgen met deze tussentijdse beëindiging? Dat is een goede en tevens een relevante vraag!

  • U heeft niet vaak genoeg gesolliciteerd
  • U heeft opnieuw schulden gemaakt
  • U bent betrokken bij illegale praktijken
  • U heeft geen melding gemaakt van extra inkomsten
  • U heeft bepaalde informatie achter gehouden

Tussentijdse beëindiging onterecht?

Wanneer u zich niet aan de afspraken houdt, kan er een aanvraag worden gedaan door de bewindvoerder tot tussentijdse beëindiging van de sanering. Er zijn natuurlijk uiteenlopende situaties te bedenken waarin mensen kunnen worden gedwongen tot tussentijdse beëindiging. Het is heel erg jammer dat wanneer u succesvol sanering heeft aangevraagd, dit moet worden stop gezet doordat u zich niet aan de afspraken houdt. Daarom is het af te raden om wanneer u weet dat u zich niet aan de afspraken kunt houden, ook geen sanering aan te vragen. In alle andere gevallen bent u bij ons van harte welkom voor alle vragen omtrent sanering en alle zaken aangaande sanering. Wij staan u bij met de aanvraag en ook wanneer u in beroep wilt komen. Omdat er vele regels van kracht zijn rond deze wet, is het soms wel moeilijk om door de bomen het bos te zien en dat begrijpen wij ook maar al te goed. In sommige gevallen bent u het niet eens met de tussentijdse beëindiging en dan is het raadzaam om in beroep te komen tegen de uitspraak van de rechter tot tussentijdse beëindiging. Dit dient u wel altijd binnen acht dagen te doen. Wij kunnen u helpen met uw beroep tegen de tussentijdse beëindiging. Wij hebben vele jaren ervaring met alle zaken rondom sanering en tussentijdse beëindiging, alsmede het aanvragen van schone lei. In zaken sanering en tussentijdse beëindiging komt het vaak allemaal zeer nauw en u dient zorgvuldig te zijn met iedere stap die u neemt. Omdat wij daar alles van weten, kan het een goede keuze zijn om uit te reiken naar een van onze advocaten. Wij helpen u heel erg graag verder en vinden het ook leuk om dit te doen omdat onze diensten keer op keer tot een succesvol resultaat hebben geleid en tot tevreden cliënten. Het is erg vervelend wanneer u wordt geconfronteerd met tussentijdse beëindiging en dat is iets wat wij begrijpen. Toch is het ook zo dat u uw rechten heeft en dat u het heel goed niet eens kunt zijn met de aanvraag tot tussentijdse beëindiging.

Situaties denkbaar

Er zijn verschillende omstandigheden die er toe kunnen leiden dat u genoodzaakt bent om sanering aan te vragen. Deze omstandigheden kunnen veroorzaakt zijn door u of door iemand anders. Het is erg vervelend wanneer u in deze situatie belandt, maar wanneer het eenmaal zo ver is, dan valt daar niet veel meer aan te doen dan roeien met de riemen die u heeft en het aanvragen van sanering als dat mogelijk is. U kunt onze hulp inschakelen voor alle zaken die te maken hebben met sanering; van het aanvragen tot het doen van een beroep bij tussentijdse beëindiging en alles daar tussenin. Wilt u meer weten over de kleine lettertjes en het aanvragen van de schuldsanering, ook dan zijn wij u graag van dienst. Wij zijn als kantoor aangesloten bij Blat advocaten en werken alleen maar met de beste mensen in het vak die u te woord kunnen staan op ieder moment en bovendien altijd zeer snel handelen. Heeft u een vraag en is er flink wat haast bij omdat het bijvoorbeeld gaat om het doen van beroep tegen een uitspraak van de rechten, dan bent u bij ons op het juiste adres want wij staan voor u klaar op ieder moment en maken graag snel een afspraak met u. Houd er rekening mee dat u alle informatie geeft die wij nodig hebben en dat u bovendien geen informatie achterhoudt. Vele tevreden cliënten gingen u voor en kozen voor de kennis en expertise van onze advocaten. Wij zijn maar wat trots te mogen vermelden dat onze advocaten er voor u zijn op ieder moment. Weet dat wij graag aan uw zijde staan en uw zaak zorgvuldig in kaart brengen. Ons streven is om uw zaak altijd tot een goed einde te brengen en daarbij hanteren wij korte lijnen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn