Bezoek dit muziek educatie centrum in Amsterdam met je kind

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om je kind op jonge leeftijd al kennis te laten maken met muziek. Het is natuurlijk heel goed voor de muzikale ontwikkeling, maar vergeet hierbij ook zeker niet de groei op sociaal gebied. Er is een muziek educatie centrum in Amsterdam dat echt helemaal top is, en dat is VMEcentrum. Ik kwam met dit muziek educatie centrum in Amsterdam in aanraking toen mijn dochter een peuter was. Ik wilde dat ze wat meer met andere kinderen in aanraking zou komen, voor de sociale ontwikkeling kan dat zeker geen kwaad. En daarbij ben ik zelf heel erg opgegroeid met muziek. Ik luisterde er veel naar maar vond het ook heerlijk om zelf instrumenten te spelen. Wat mij betreft kun je er niet vroeg genoeg mee beginnen omdat je zo veel opsteekt van muziek, in welke vorm dan ook. Daarom is het heel goed om een muziek educatie centrum in Amsterdam te bezoeken als je jonge kinderen hebt, voor bijvoorbeeld:

  • Workshops
  • Lezingen
  • Muziekles

Zo veel kan een muziek educatie centrum in Amsterdam voor je betekenen

Het leuke is dat VMEcentrum een muziek educatie centrum in Amsterdam is voor iedereen. Er wordt aan de ouders gedacht, want je kunt hier workshops volgen en naar lezingen gaan. Maar het kind staat natuurlijk centraal. Hoe klein je kindje ook is, je kunt zelf met je kleine naar dit muziek educatie centrum in Amsterdam gaan om samen muziekles te krijgen. Hoe leuk is dat? Ik vind het vooral heel ontspannen en het is echt leuk. Ik vind het ook zeker goed voor de band met je kind. Je bent echt samen met iets bezig en het is geweldig om je kindje zo veel plezier te zien hebben. Veel ouders hebben een heel druk bestaan, zijn veel bezig met werk, hobby’s, het huishouden. Ook daarom is het zo belangrijk om naar een muziek educatie centrum in Amsterdam of in welke stad dan ook te gaan. Want dan maak je echt even tijd voor elkaar, heb je oprechte aandacht voor de band met je kind. En er is weinig in de wereld dat beter voelt dan dat. Ik vond het niet alleen leuk om te doen, het is ook echt waardevol. Dus VMEcentrum is zeker een muziek educatie centrum in Amsterdam waar je iets aan hebt.

Meer muziek in je leven is altijd goed

Ga naar de site vmecentrum.nl om te kijken wat dit muziek educatie centrum in Amsterdam allemaal te bieden heeft. Het spreekt me heel erg aan dat de kinderen worden vrijgelaten. Het is geen strenge les waarbij ze bevelen moeten opvolgen, maar ze mogen experimenteren. Dat is zo ontzettend leuk om te zien. Ik heb hier ook een aantal andere moeders ontmoet met wie ik nog steeds heel leuk contact heb. Inmiddels heb ik nu ook een zoontje en ook met hem ga ik binnenkort naar dit muziekcentrum. Ik kan niet wachten om ook hem te zien spelen en op muzikaal gebied te zien ontwikkelen. Het spelen brengt zo veel moois met zich mee, de kinderen leren ook echt met elkaar omgaan en samenwerken. Het is een zeer waardevolle toevoeging voor het leven van je kind en van jou. Check de site want hier vind je ook meer informatie over bijvoorbeeld informatieavonden en workshops die worden georganiseerd, ook die zijn zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Er werken alleen maar bekwame en leuke mensen, dus als je enigszins de kans hebt om hierheen te gaan zou ik dat zeker doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn