Geniet van een pretecho in Den Haag

Geniet van een pretecho in Den HaagToen ik voor het eerst zwanger was, wilde ik alles van dichtbij meemaken. Daarom was ik ook zo blij toen ik hoorde dat ik bij mijn verloskundigenpraktijk een pretecho in Den Haag kon laten maken. Dit was zo’n te gekke ervaring, dat ik het zeker alle aanstaande ouders zou aanraden om een pretecho in Den Haag of in welke stad je dan ook woont te laten maken. Maar wat is een pretecho eigenlijk? Het kan goed zijn dat als je zelf nog geen kinderen op de wereld hebt gezet, dat je niet weet wat het is. Toen ik voor de eerste keer in verwachting was, wist ik ook niet wat het was. Maar een pretecho is niet medisch noodzakelijk, deze echo laat je eigenlijk vooral maken om andere redenen:

  • Om je eigen kind te zien
  • Om hart te horen kloppen
  • Om geslacht te weten te komen
  • 3D of 4D echo

Natuurlijk worden in het ziekenhuis echo’s gemaakt, maar ik zat altijd een beetje in spanning tijdens dit proces. Daarom leek een pretecho in Den Haag laten maken me zo leuk. dan hoef je een keer niet bang te zijn voor naar nieuws, dat er medisch iets mis is bijvoorbeeld. Ik wilde een keer samen met mijn man van een pretecho in Den Haag kunnen genieten, om kennis te maken met onze kleine.

Laat een pretecho in Den Haag maken bij LIFE

Ik vond het echt genieten toen we een pretecho in Den Haag lieten maken. we kregen toen te horen dat we een dochter kregen, dus dat was al heel bijzonder. Maar als je in deze ontspannen sfeer het hartje hoort kloppen, dat maakt zo’n ervaring echt speciaal. Iedereen die zwanger is geef ik de tip om een pretecho in Den Haag te laten maken. En dan zou ik vooral naar LIFE gaan. Dit is een verloskundigenpraktijk die erg veel te bieden hebben. Je kunt hier terecht voor een pretecho in Den Haag in 3D of 4D. Het is echt te gek om je kindje op deze manier te zien. Dat gun ik elke moeder en vader, dus ga gewoon eens naar de site verloskundigepraktijklife.com om meer informatie te lezen over het laten maken van een dergelijke echo. Je draait wel zelf op voor de kosten, maar ik vind het echt de moeite waard. Het is te speciaal om deze kans te laten schieten, dus ik zou zeker een eerste stap zetten door naar de site van LIFE te gaan en meer te lezen over wat een pretecho precies inhoudt.

LIFE is een hele goede verloskundigenpraktijk

LIFE is sowieso een hele goede verloskundigenpraktijk, ze hebben verloskundigen in dienst die echt geweldig werk leveren. Het is zo bijzonder om te zien hoeveel passie zij hebben voor hun werk, hoe veel ervaring en kennis zij hebben. Ik vond het altijd fijn om hierheen te gaan en heb veel steun gehad aan velen die hier werken. Ze werken op een hele persoonlijke manier en dat vond ik echt fijn. Je kunt er ook in de avonden terecht, en ze zijn altijd bereikbaar. Toen ik een keer me niet goed voelde in de nacht, kon ik ze gewoon bereiken en dat was echt heel prettig. Zij konden me geruststellen en al snel bleek gelukkig dat er niks aan de hand was. Er zijn diverse locaties, dus je hebt ook nog keuze waar je heen gaat. Misschien ben je zwanger, heb je een kinderwens, wil je meer weten over anticonceptie… Je kunt voor allerlei zaken hier terecht dus check de site en neem contact op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn