Boekhouding uitbesteden? Kom eens langs op actium.nl

De boekhouding is voor veel mensen een noodzakelijk kwaad. Hierdoor wil het nog wel eens gebeuren dat men de boekhouding ‘vergeet’ of uitstelt. Dat is natuurlijk niet verstandig, want daardoor loop jij, en daarmee je bedrijf, al snel achter de feiten aan. Toch is het zeer begrijpelijk dat men zich liever niet met de boekhouding bezig houdt, want dit neemt veel tijd in beslag. Helemaal als je niet heel handig bent met cijfertjes. Als je bijvoorbeeld een eenmanszaak runt of als je een zzp’er bent, dan heb je vaak genoeg andere zaken die je aandacht verdienen. De boekhouding wil er dan nog wel eens bij inschieten. Ben je de eigenaar van een BV, dan heb je wellicht meer tijd om naar de boekhouding te kijken, maar de boekhouding is dan ook complexer en lastiger om goed bij te houden. Het is dus ook heel erg begrijpelijk dat je de boekhouding liever uitbesteedt. De boekhouding uitbesteden is vaak een goed idee, want als je dat doet, dan weet je in de regel zeker dat de boekhouding wordt geregeld door een professionele boekhouder. De kans op kleine foutjes die leiden tot grote fouten is dan aanzienlijk kleiner. Het is natuurlijk wel zaak dat je kiest voor een goed administratiekantoor waar ze weten hoe ze een boekhouding moeten bijhouden. Dus als je de boekhouding wilt uitbesteden, kies dan voor Actium Administratie en Belastingen. Dit administratiekantoor heeft enkel professionele boekhouders in dienst en zij kunnen je dan ook zeer goed van dienst zijn als het op de boekhouding aankomt. Natuurlijk hoef je de boekhouding niet helemaal uit te besteden. Je kunt er ook voor kiezen om de boekhouding gedeeltelijk uit te besteden. Het kan zijn dat je voor de salarisadministratie bijvoorbeeld software gebruikt of dat je iemand in dienst hebt die dit regelt met het personeel. De boekhouding uitbesteden kan dus altijd gedeeltelijk en het kan ook volledig. Wat je precies uitbesteedt is aan jezelf. Actium is er in ieder geval altijd als je de boekhouding wilt uitbesteden. Dit geldt voor verschillende soorten ondernemingen zoals:

  • Eenmanszaak
  • Zzp’er
  • Besloten Vennootschappen
  • Vennootschap onder firma

De boekhouding uitbesteden kan voor al deze ondernemingen voordelig zijn en de redenen hiervoor kunnen variëren. Wil je meer weten over de mogelijkheden van boekhouding uitbesteden, kom dan eens een kijkje nemen op de website van Actium Administratie en Belastingen.

Boekhouding uitbesteden voor de belastingen

Hierboven is al even aangegeven dat je de boekhouding ook gedeeltelijk kunt uitbesteden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alles wat direct met de belasting te maken heeft uit te besteden. Het kan bijvoorbeeld erg ingewikkeld worden om de belastingaangifte te regelen omdat je zoveel posten hebt. Als individu is de belastingaangifte niet zo ingewikkeld, maar als je een grote onderneming hebt, dan gaat er waarschijnlijk erg veel tijd in zitten. Tijd die je zelf natuurlijk niet hebt. Daarom kun je de boekhouding uitbesteden wat de belastingaangiftes betreft, zodat je daar in ieder geval geen omkijken meer naar hebt. Dus als je de boekhouding wilt uitbesteden wat betreft de belastingaangiftes of een ander deel van de totale boekhouding, denk dan aan Actium.

Neem voor meer informatie contact op met Actium

Natuurlijk is het goed mogelijk dat je vragen hebt over boekhouding uitbesteden. In dat geval is het verstandig om gewoon even contact op te nemen met een medewerker van Actium. Je kunt dan precies vernemen wat de opties zijn en als je specifieke vragen hebt, dan kun je gelijk om opheldering vragen. Op deze manier kun je een geïnformeerde keuze maken en ontdekken of het iets voor jou is. Bekijk nu de website www.actium.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn