Zoekt u nieuwe stellingen voor uw kantoor?

Bent u op zoek naar grote stellingen voor uw nieuwe magazijn? Ongeacht de grootte van uw magazijn, wij van L.P. Petersen kunnen u van de mooiste stellingen voorzien. Kijkt u eens voor ons huidige assortiment op lppetersen.nl. De meest eenvoudige en doeltreffende methode voor de opslag van zeer uiteenlopende producten is door gebruik te maken van een stelling. Een stelling is een eenvoudige constructie van hout en staal. Door een combinatie van ingenieuze legeringen te gebruiken mogen we wel stellen dat onze stellingen wel tegen een stootje kunnen. Daarnaast voldoen ze aan belangrijke veiligheidsvoorschriften en worden ze veelvuldig door ons getest. Zoals u misschien wel begrijpt is het belangrijk dat stellingen niet slijten en jarenlang, zo niet decennialang hun werk verrichten. Dat is overigens een reden waarom we diverse tweedehandse producten aanbieden. Natuurlijk keuren en repareren we deze stellingen voordat we ze weer verkopen. In principe doen ze niet veel onder voor een nieuwe set. Het is maar net wat uw budget is en tevens welk type stelling u nodig hebt. Want qua constructie mogen de stellingen dan wellicht op elkaar lijken, qua techniek zijn er grote verschillen. En dat resulteert in een verscheidenheid aan type stellingen.

Koopt u hier de stellingen die aan uw eisen voldoen

Zoals we daarnet al zeiden zijn er verschillende stellingen te koop op onze website. Een klein overzicht willen we u uiteraard niet onthouden:

  • Door- en inrijstellingen,
  • Palletstellingen,
  • Draagarmstellingen,
  • Archiefstellingen
  • En diverse anderen.

Voor meer informatie kunt u naar onze website gaan en op een type stelling klikken. We leveren enkel van gerenommeerde topmerken maar we zijn wel merkonafhankelijk. Dat maakt het mogelijk om een dergelijke grote hoeveelheid verschillende merken aan te bieden. Het is niet het geval dat wij worden ondersteund door een aantal merken. Bevalt een product erg goed? Dan is de kans groot dat u het bij ons kunt bijbestellen. Omdat een magazijn vullen met stellingen nog heel wat voeten in de aarde heeft kunnen we het ons goed voorstellen dat u daar wel wat hulp bij kunt gebruiken. Daarom beschikken we over onze eigen transportdienst en montageservice. Dat betekent dat als u met ons in zee gaat u een totaalpakket mag verwachten. Dit geldt overigens niet alleen voor de bouw maar ook voor de sloop. Is uw bedrijf failliet of wilt u de huidige stelling vervangen voor een nieuwe reeks? Dan kunnen we zowel uw oude stelling meenemen en wellicht doorverkopen als de nieuwe producten leveren en opbouwen. Gaat het om een tijdelijke opslag omdat uw kantoor gaat verhuizen of omdat uw nieuwe pand nog niet is afgebouwd? Dan kunt u deze producten bij ons voor een schappelijk prijsje huren.

Zowel nieuwe als tweedehandse producten vindt u hier

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Deze service is bereikbaar via de telefoon van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00. Buiten kantooruren kunt u ons bereiken via de mail. Ook kunt u via de sociale media zoals Facebook en Twitter contact opnemen en op de hoogte blijven van kortingen en nieuwe producten. Als u benieuwd bent wat u precies aan ruimte nodig hebt voor een bepaald aantal producten of als u wilt berekenen hoeveel grootvakstellingen u bijvoorbeeld nodig hebt, dan kunt u gebruik maken van de magazijncalculator die u terug kunt vinden op de website. Ook garagebedrijven kunnen baat hebben bij deze producten. En dan hebben we het niet enkel over de opslag van gereedschap en auto-onderdelen maar ook over de banden. Koop in dat geval een bandenstelling. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn