Business mediation lost zakelijke conflicten op

Een overname van een bedrijf of een nieuwe samenwerking aangaan, is een spannende periode. In de meeste gevallen zijn de zaken goed geregeld, maar in een enkel geval ontstaan er conflicten. In dat geval is er business mediation voor zakelijke conflicten. Deze geschillen kunnen zowel tussen bewindvoerders of bij een overname plaatsvinden. Het kan bij de beste bedrijven voorkomen en er is altijd een oplossing. Bij Noort Advies kunt u terecht voor business mediation bij zakelijke conflicten. Wij kunnen u namelijk als neutrale partij adviseren en begeleiden om tot een goede oplossing te komen voor beide partijen. In de meeste gevallen kunnen er compromissen gesloten worden tussen beide partijen, in een enkel geval zullen wij adviseren om de wegen te scheiden. Dit adviseren wij echter niet zonder een goede business mediation bij zakelijke conflicten.

Onze business mediation bij zakelijke conflicten helpt u verder

Bij onze business mediation voor zakelijke conflicten kunt u er op rekenen dat wij u begeleiden tijdens het gehele proces. Het maakt niet uit wat de uiteindelijke uitkomst of beslissing is, wij laten u niet alleen achter. Hiervoor beschikken onze medewerkers over de meest actuele kennis, zodat wij u altijd het beste advies kunnen geven. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere:

  • Het bedrijfseconomische vlak
  • Juridsch gebied
  • Het financiĆ«le vlak

Het maakt dus niet uit in welk bedrijf u gespecialiseerd bent, door onze combinatie tussen een professionele en persoonlijke benaderingen zorgen wij dat wij de geschikte partner zijn om u bij te staan tijdens de bemiddeling van zakelijke geschillen. Onze business mediation bij zakelijke conflicten kan daarom altijd een antwoord geven op alle problemen. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de problemen en uw wensen te bespreken. Aan de hand van dit gesprek kijken wij naar de mogelijkheden van de samenwerking met uw bedrijf. Naast business mediation bij zakelijke conflicten kunt u bij ons ook terecht voor advies bij de verkoop van uw bedrijf, bedrijfsovernames en een waardebepaling. En dit alles tegen schappelijke tarieven waarbij u van te voren al een goed idee heeft wat u in onze samenwerking gaat investeren. Maar u zult zien dat het eindresultaat deze investering meer dan waard is. Aan het eind van de dag wilt u het beste uit uw bedrijf halen en is het bestrijden van dergelijke conflicten belangrijk voor de toekomst. U als ondernemer, maar ook uw businesspartner kunnen na onze bemiddeling vol goede moed door.

Meer dan alleen een bemiddelaar

Noort Advies houdt zich niet alleen bezig met business mediation bij zakelijke conflicten, maar kan ook een strategisch en operationeel advies geven bij de waardebepaling van uw bedrijf. Wij brengen hiervoor de situatie van uw bedrijf in kaart en kunnen zo een gedegen advies geven. Dit kan belangrijk zijn wanneer de uitkomst van de uitkoop op een conflict uitloopt. Ook tijdens de overname van het bedrijf door bijvoorbeeld een familielid kan alles beter maar zo goed mogelijk geregeld worden. Ook als het bedrijf uiteindelijk naar een familielid gaat. Niemand wil voor verrassingen komen te staan, dus is het belangrijk dat alles in goede banen is geleid. Zo weet u nog voordat u tot een overname overgaat wat u en uw mogelijke partner te wachten staat en hoeft onze business mediation voor zakelijke conflicten niet ingeschakeld te worden. Mocht dit ondanks onze waardebepaling of advies toch nodig zijn, dan kunt u kijken op noort-advies.nl voor meer informatie. Neem gerust contact met ons op middels het contactformulier of het telefoonnummer vermeld op de website als u nog vragen heeft. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u van antwoorden en advies te voorzien.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn