Sierbestrating aanleggen

Vijf jaar geleden namen mijn vrouw en ik mijn moeder in ons huis. Het ging niet goed met mijn moeder en ze had veel verzorging nodig. We wilden niet dat ze naar een verzorgingshuis ging, dat was erg duur en we vonden dat ze bij familie moest zijn. Het was erg zwaar voor het gezin, want mijn moeder kon niet veel meer. We moesten haar vervoeren met een rolstoel, want ze had niet de kracht om voor een langere tijd te staan en lopen was erg moeilijk voor haar. We konden een speciaal bed huren waar ze in kon slapen, zodat we haar daar gemakkelijk in konden tillen. Haar naar boven tillen zou een klus voor twee mensen zijn, daarom leek het ons verstandig om het bed in de woonkamer te zetten. Aan het huis moesten we een paar kleine aanpassingen maken, zodat ze bij ons kon blijven. We hadden een verhoging bij de voor- en achterdeur, waardoor zij niet het huis in kon komen. We bedachten dat we de stenen in de tuin anders konden laten leggen, zodat er een soort bult zou ontstaan. We konden de rolstoel de bult opduwen, zodat ze alsnog gemakkelijk het huis in kon komen. We hadden een bedrijf gevonden voor sierbestrating aanleggen, dat de aanpassingen kon maken in de tuin. In dit geval moesten ze geen sierbestrating aanleggen, maar een speciale aanpassing maken aan de tuin. Gelukkig was dit geen probleem en de aanpassing hielp ons veel. We waren erg blij dat mijn moeder bij ons kon blijven haar laatste jaren. Het was niet gemakkelijk, maar zo konden we nog veel tijd met haar doorbrengen. Voor mijn moeder was het ook erg fijn, ze had altijd familie om haar heen.  

Sierbestrating aanleggen door Pepels

Sinds de aanpassing aan de tuin hadden we de stenen niet meer aangepast en de tuin lag er nog steeds zo bij. Vorige maand wilden we dit graag veranderen, zodat we weer een normale tuin zouden hebben. We wilden graag sierbestrating aanleggen, zodat we een mooie egale tuin zouden krijgen. Online zochten we naar een bedrijf voor sierbestrating aanleggen en vonden toen het bedrijf Pepels. Er waren meerdere bedrijven die sierbestrating aanleggen konden, maar we kozen voor dit bedrijf. Bij dit bedrijf hebben ze al meer dan dertig jaar ervaring met het aanleggen van bestrating, waardoor we wisten dat ze het goed zouden doen. We andere reden om voor Pepels te kiezen was de lage prijs, zij konden dit erg voordelig voor ons doen. Via de website pepels.nl van dit bedrijf namen we contact met het bedrijf op en we vroegen wanneer ze konden beginnen. Over drie weken konden ze al langskomen voor sierbestrating aanleggen en daar waren we erg blij mee, zodoende konden we sneller van de tuin genieten. We hadden al jaren geen tuinmeubels meer in de tuin, omdat we hier geen ruimte voor hadden vanwege de bult. Na de werkzaamheden zouden we eindelijk weer lekker in onze tuin kunnen zitten.

Het is een mooie tuin geworden

Nadat Pepels klaar was met de sierbestrating aanleggen hadden we direct onze nieuwe tuinmeubels neergezet. Het was een zonnige dag en ideaal om lekker van het weer te genieten. Pepels had de tuin erg mooi gemaakt en het was een groot verschil met voorheen. Voor sierbestrating aanleggen is Pepels een goede keuze.

  • Dit bedrijf kon de tuin verbouwen voor een voordelige prijs
  • Het bedrijf heeft dertig jaar ervaring met verbouwingen en het aanleggen van sierbestratingen
  • We zijn erg blij met het resultaat en we kunnen eindelijk weer tuinmeubelen gebruiken
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn