Dankzij de stofzuiger robot houdt zeeën van tijd over

Er zijn er maar weinig die echt van stofzuigen houden. Schoonmaken is voor de meesten namelijk een taak die ze het liefst zo lang mogelijk uitstellen. Maar wist u dat die futuristische stofzuiger robot die u vast weleens op televisie hebt gezien helemaal niet zo duur is? Kijk maar eens op onze website shop.blaupunktrobotics en zie daar de stofzuiger robot van de toekomst die u voordelig online kunt bestellen. Blaupunkt niet zomaar het eerste de beste merk. Het is bekend van witgoed zoals koelkasten en wasmachines maar ook van allerlei andere technische hoogstandjes die er doorgaans voor dienen dat het huishouden sneller verloopt. En dat betekent dat u veel minder kostbare tijd en energie kwijt bent aan klusjes waar u toch al liever niet aan denkt. En dat zal ook zeker voor stofzuigen gelden. Want het is een klus die u toch zeker eens in de week wilt doen. De slaapkamer maar vooral de woonkamer met al dan niet de keuken erbij verdienen deze wekelijkse aandacht. Zeker met jonge kinderen of uitharende katten en honden. Een stofzuiger robot komt dan als geroepen, zeker de volautomatische variant die wij op de markt hebben gebracht. Wat bedoelen we daar precies mee? Het voornaamste punt met betrekking tot het volautomatisme is dat het na afloop terugglijdt naar zijn oplaadpunt. De accu gaat ongeveer 2 uur mee en de stofzuiger robot zal voor die tijd dus terug zijn gegaan naar de plek waar het zichzelf weer geheel zonder tussenkomst van de eigenaar zal gaan opladen.

Geen last meer van uw rug want de stofzuiger robot neemt het stofzuigen van u over

Als u de stofzuiger robot hebt ontvangen dan kunt u het met de knoppen op de bovenkant instellen. Ook tijdens het stofzuigen kunt u er van alles aan veranderen. Stel het programma in dat u wenst en geef ook aan hoe vaak de stofzuiger robot een bepaalde kamer moet schoonzuigen met de bijgeleverde afstandsbediening. Het zal u beslist geen windeieren leggen. Zijn er dan ook nadelen? Niet heel erg veel. Natuurlijk kan de stofzuiger robot niet over een hobbel heen, u hebt hier immers te maken met een zeer platte schijf, dicht bij de grond. Maar als u het optilt en de stofzuiger robot in een andere ruimte plaatst dan zal het zijn werk rustig vervolgen. Houdt er in dat geval rekening mee dat het zich vanzelf afsluit als de beurt er op zit. U moet het dan natuurlijk wel weer naar het oplaadpunt brengen. U hoeft trouwens niet bang te zijn dat het van de overloop valt. De stofzuiger robot bevat namelijk een valsensor en “weet” dus als het ware waar de gevaren zich bevinden.

  • De stofzuiger robot maakt nooit meer dan 60 Decibel aan geluid,
  • Het is op afstand in te stellen en te besturen,
  • En het zal zelfs hardnekkig vuil moeiteloos van vrijwel ieder type ondergrond opzuigen,
  • Ten slotte willen we zeker niet onbenoemd laten dat 99,5 procent van alle aanwezige stof zal worden opgezogen.

Deze techniek werkt volautomatisch dus u hebt er nauwelijks omkijken naar

Dit apparaat lijkt wel uit een science fiction film te zijn gerold. We kunnen dan ook wel stellen dat de toekomst nu is. Investeer daarom in een dergelijk apparaat want er valt een hele zware last van uw schouders. Die grote logge stofzuiger kunt u kwijt want enkel de traptreden zult u zelf nog moeten onderhouden. En dat is een eitje met veger en blik dan wel met een kruimeldief. Een bestelling plaatsen? Dat kan en wel op dezelfde wijze als vergelijkbare webwinkels!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn