Noppenfolie om producten te beschermen 

In mijn webwinkel verkoop ik veel Aziatische decoratie en meubels voor in huis. Ik ben al jaren dol op vooral de Japanse stijl, maar ook veel meubels en decoratie uit China en India vind ik erg mooi. Het begon ooit toen ik voor een uitwisseling naar China ging. Ik kon daar een half jaar studeren op een universiteit in China en heb daar veel rondgereisd. Dit was de eerste keer dat ik in Azië was, maar ik vond het prachtig. De cultuur en het leven in China is erg verschillend van de onze hier. Als souvenirs nam ik toen diverse beeldjes en andere decoratie mee voor mezelf naar huis. Drie jaar later besloot ik om op vakantie naar Japan te gaan, dit land stond al heel lang op mijn lijstje. Ik keek hier mijn ogen uit en kon het weer niet laten om diverse dingen mee naar huis te nemen. Mijn koffer zat weer vol met leuke souvenirs. Ik had de souvenirs van mij twee reizen door mijn huis gezet en ik kreeg regelmatig te horen dat mensen het zo mooi vonden. Ik was zelf ook helemaal weg van de potjes en beeldjes en het leek mij een leuk idee om een webwinkel hierin te beginnen. Op die manier had ik een goed excuus om vaker die kant op te reizen. Ik ben nu een paar jaar verder en heb mijn webwinkel nog steeds en de winkel is door de jaren heen flink gegroeid. Ik verkoop voornamelijk beeldjes en servies, maar ook grote vazen en meubels. Het zijn vaak wat duurdere artikelen en veel artikelen zijn handgemaakt. Het is voor mij erg belangrijk dat de producten goed beschermt zijn tijdens de zending. Wanneer de producten bij mij binnenkomen, dan zit er veel beschermend materiaal omheen. Vaak  worden er meerdere lagen plastic, papier en soms ook noppenfolie gebruikt. Ik gebruik zelf ook noppenfolie om te zorgen dat de kans op breken zo klein mogelijk is.            

Noppenfolie koop ik bij Viv

Er zijn verschillende soorten noppenfolie, maar de bekendste is die met de kleine luchtbelletjes. Dit is ook het type dat ik het meeste gebruik. Het voordeel is dat het erg goed beschermd, maar niet veel weegt en niet duur is. Vaak vul ik de dozen op met papier en de artikelen met noppenfolie, zodat een product niet kan bewegen. Voor grote producten gebruik ik het ook vaak, maar dan gebruik ik in de meeste gevallen noppenfolie met grote bellen. Dit type folie kan meer gewicht aan en gebruik ik bijvoorbeeld voor een grote vaas. Daarnaast is het belangrijk om een sterke doos te gebruiken. Tijdens het transport worden vaak dozen op elkaar gestapeld, als je geen sterke doos gebruikt dan deukt de doos in en kan het artikel stuk gaan. De folie die ik gebruik koop ik altijd bij webshop.viv.nl. Hier hebben ze alle soorten die ik nodig heb en in verschillende maten.

Bescherm je producten goed

Bij Viv hebben ze ook veel andere artikelen voor het magazijn en verzenden van producten. Zo kan je er ook dozen, tape en zelfs handzeep kopen. Het is altijd belangrijk om de producten goed te beschermen bij het verzenden. Een klant die een kapot product binnenkrijgt is niet blij en het kost jou geld, daarom gebruik ik altijd noppenfolie. Maar het is niet voor alle webwinkels nodig om noppenfolie te gebruiken, het hangt van de producten en de breekbaarheid af.

Heb je wel noppenfolie nodig, dan raad ik Viv aan:

  • Ze hebben een groot assortiment aan producten
  • Ze hebben verschillend maten en types
  • Leveren altijd snel en goede kwaliteit
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn