De goochelaar Jordi is een plezier voor het hele gezin

Afgelopen zaterdag zijn we naar Purmerend vertrokken waar we samen met de gehele familie een bijeenkomst hadden. Elk jaar komen we samen, en elk jaar regelt Jan, één van de familieleden, een onvergetelijk evenement waar we vervolgens nog lang over na praten. Nu moet wel gezegd worden dat het niet elk jaar een even groot succes is. Soms valt het tegen en het kan ook niet altijd een succes zijn natuurlijk. Maar eerlijkheidshalve kan ik wel zeggen dat het over het algemeen vaker een succes is dan dat het geen succes is. Deze keer heeft Jan zich dan ook overtroffen door een goochelaar in te huren. Eerst was ik eigenlijk wel sceptisch, want bij een goochelaar moet ik toch onwillekeurig denken aan kinderfeestjes en vermaak voor de jeugd. Nou, niets was uiteindelijk minder waar en ik moet eerlijk toegeven dat ik volledig bevooroordeeld was. Het optreden van de goochelaar was fantastisch. Zowel voor de jeugd als ook voor de volwassenen. Het punt is dat het niet alleen om de trucs gaat, maar om de hele show. De goochelaar in kwestie was Jordi en hij was in staat om een heuse show neer te zetten met voldoende communicatie over en weer met het publiek. Vooral de kinderen waren dolenthousiast wanneer Jordi ze uitnodigde om deel te nemen aan de trucs. Natuurlijk vallen ze van de ene verbazing in andere als ze bijvoorbeeld de kaarten voor hun neus zien verdwijnen. Maar ook het contact met de volwassenen was erg gezellig. Veel humor werd door deze Jordi gebruikt waardoor je dus niet het gevoel hebt dat je passief naar een truc zit te kijken. Het is echt een vorm van entertainment met een stukje cabaret gebracht met het nodige talent. Jordi is als goochelaar erg getalenteerd. Hij brengt zijn trucs met veel professionaliteit, maar de trucs zelf zijn ook van hoog niveau. Het is ongelooflijk hoe snel hij is met de vingers. En dat allemaal met ogenschijnlijk weinig moeite. Alsof het allemaal vanzelf gaat. Je weet niet waar je moet kijken en door de interactie met het publiek weet hij je altijd op het juiste af te leiden. Hoewel ik niet denk dat ik zonder afleiding zou kunnen zien hoe hij die trucs allemaal uit voert. Het gaat allemaal zo ontzettend snel met deze goochelaar.

Een weergave van een avond met een goochelaar

Om een idee te geven hoe een avond eruit kan zien als je een goochelaar inhuurt zal ik in het hier volgende vertellen hoe ik de avond heb ervaren. In eerste instantie gingen we koffie drinken niemand, behalve de familie van Jan, had op dat moment in de gaten dat we vermaakt zouden worden door een heuse goochelaar. Dus vol spanning zaten we te genieten van de koffie toen ons werd verteld dat we gingen eten in een restaurant in de buurt. Dus we zijn met zijn allen na de koffie vertrokken naar het restaurant.  Het eten werd snel opgediend en het was erg gezellig. Het eten was ook erg lekker, maar tot nog toe was er niets speciaals aan de hele bijeenkomt. Na het eten werd onze aandacht gevraagd en werd de goochelaar geïntroduceerd. Zoals gezegd was mijn eerste gedachte niet direct positief. Maar bij de opkomst moest ik die mening direct al herzien.  De goochelaar vroeg aan het publiek of hij wat trucjes mocht doen en voor ik het wist stond hij aan tafel te goochelen. De vingervlugheid van de goochelaar was verbluffend. En tijdens de trucs bleef hij in alle rust met het publiek praten. Volledig op de automatische piloot vertoonde hij trucs met kaarten, touw, en zelf met de juwelen van de mensen aan tafel. Op een grappige manier wist hij opeens een ring te voor schijn te halen met de vraag of iemand die misschien miste en mijn zus naast me herkende haar eigen ring. Op de één of andere manier had hij de ring van haar vinger gekregen zonder dat ze ook maar iets door had. Waarschijnlijk, zo dachten we achteraf, op het moment dat hij zich voorstelde, want toen had hij haar een hand gegeven. De goochelaar ging van de ene truc naar de andere en het was entertainment van het hoogste niveau. Ik was volledig onder hypnose zo leek het, contant nieuwsgierig naar wat deze goochelaar nu weer in petto zou hebben. De kinderen raakten alsmaar meer enthousiast en waren volledige gefascineerd door Jordi. Al met al was het een top show. Iedereen was erg enthousiast en na afloop konden we er maar niet over uitgesproken raken. De humor werd besproken, de manier waarop hij zijn trucs uitvoerde, het contact met het publiek, maar natuurlijk vooral hoe de trucs werkten. We hadden allemaal geen idee. Zijn vlugge vingers maakten het voor iedereen onmogelijk om te zien hoe hij zijn trucs uitvoerde.

Kijk op Goochelaarjordi.nl voor meer informatie

Ben je geïnteresseerd geraakt en overweeg je om Jordi in te huren, dan zou ik zeker even een kijkje nemen op de website. Hier vind je alle contactinformatie en zie je ook direct voor wat welke evenementen je Jordi eventueel in kunt huren. Zo kun je Jordi inhuren als tafelgoochelaar, beursgoochelaar, kindergoochelaar, bruiloftgoochelaar, enzovoorts. Natuurlijk kun je Jordi ook inhuren voor familie feestjes, borrels, bedrijfsuitjes en teambuilding evenementen. Wil je Jordi voor iets anders inhuren, neem dan gewoon even contact met hem op via https://goochelaarjordi.nl/ en informeer naar de mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn