Zonnepanelen kopen en besparen op energie

Solar-drenthe - Zonnepanelen kopenWij zeggen bij Solar Drenthe weleens; ‘het mes snijdt aan twee kanten.’ En wat bedoelen we daar precies mee, vraagt u zich af? Dat zullen wij u uitleggen. Zonnepanelen kopen levert u namelijk twee grote voordelen op, te weten een financieel voordeel en een duurzaam voordeel. Laten we eens met het eerste voordeel beginnen, want dat voordeel is zeer relevant! Wist u dat u zich op uw energierekening ieder jaar wel tot honderden euro’s kunt besparen? Ja, u hoort het goed! Hoe? Dat is simpel! Zonnepanelen kopen is het antwoord. Zonnepanelen kopen staat gelijk aan investeren in een duurzame besparing. Hoe, wat en wat voor soort panelen aansluiten op uw situatie is iets wat wij altijd per situatie bekijken. Daarvoor dient u er rekening mee te houden dat sommige panelen beter geschikt zijn dan andere panelen. Zonnepanelen kopen doet u op maat en wij zijn de partij die u op dit gebied van het beste advies kan voorzien. Hoe beter u kiest, hoe meer u bespaart. Zonnepanelen worden op het dak geplaatst. U kunt zich wel voorstellen dat de hoek van het dak en de aanwezigheid van bijvoorbeeld bomen of andere zaken die de zon in de weg staan van invloed zijn. Daarom komen wij altijd graag even polshoogte nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Kies voor:

  • Advies op maat
  • Scherpe prijzen
  • Ruim aanbod
  • Team van experts
  • Grote besparingen

Zonnepanelen kopen; duurzaam kiezen

Zonnepanelen kopen heeft nog een ander voordeel en dat is het tweede voordeel dat wij eerder al aankondigden; dit voordeel is verduurzaming, en wel de verduurzaming van uw woon- en werkomgeving. Het kopen van zonnepanelen betekent namelijk dat u investeert in de toekomst. Duurzaamheid is belangrijk voor iedereen. Gelukkig zijn we ons daar met z’n alle steeds meer van bewust. Bedrijven en particulieren maken steeds vaker en groene keuze. Waar we vroeger nog meer betaalden voor groene energie, is dat steeds minder vaak het geval vandaag de dag. Zonnepanelen kopen doet u bij ons omdat u dan zeker weet dat u de juiste keuze maakt.  Bent u op de hoogte van EIA? Deze afkorting staat voor Energie Investeringsfabriek. Het is een fiscale regeling waar veel bedrijven van kunnen profiteren wanneer ze kiezen voor het doen van duurzame investeren. Hoe kunnen bedrijven van deze regeling profiteren? Dat kunnen ze door te kiezen voor zonnepanelen kopen en daarbij gebruik te maken van de kortingen en fondsen die hiervoor ter beschikking worden gesteld. U kunt als bedrijf namelijk een subsidie krijgen wanneer u kiest voor zonnepanelen kopen. Energie opwekken met de zon is tegenwoordig voldoende. Op deze manier hoeven er geen fossiele brandstoffen te worden uitgeput die op een bepaald moment simpelweg zullen verdwijnen. Bovendien is de schade voor het milieu door het gebruik van fossiele brandstoffen aanzienlijk en dat dient dus tevens voorkomen te worden. Zonnepanelen kopen is dus in vele opzichten de beste keuze. De fiscale voordelen van zonnepanelen kopen zijn voor u zeer interessant. Mocht u meer willen weten over zonnepanelen kopen en welke zonnepanelen voor u geschikt zijn of wilt u bijvoorbeeld meer weten over het bedrag dat u zich zou kunnen besparen op jaarbasis, dan kunt u altijd even contact opnemen met ons.

Besparen

Om zeer nauwkeurig te bepalen hoeveel u zichzelf kunt besparen is het zaak dat we facetten mee nemen. En dan is het nog altijd niet tot in het kleinste detail te bepalen hoeveel u zichzelf kunt besparen met zonnepanelen kopen. Om beroep te doen op de eerder vermeldde EIA moeten u als ondernemer aan bepaalde eisen voldoen. Zo moet het bedrag dat u kwijt bent aan zonnepanelen kopen minimaal €2200,- bedragen. Daarnaast dient het bedrijfsmiddel op de energielijst te staan en mag het niet eerder zijn gebruikt. Mocht er iets onduidelijk zijn over de voorwaarden dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij werken bij Solar Drenthe met een vast team van kundige medewerkers die voor u klaarstaan op ieder moment. Wij weten precies wat we doen en wij zijn ontzettend blij dat wij zo veel mensen kunnen bijstaan met het aanschaffen van panelen die passen bij de gegeven situatie. Investeren in duurzaamheid betekent investeren in zaken die voor u belangrijk zijn. Investeren in duurzaamheid betekent investeren in de toekomst van u en uw kinderen maar ook van de volgende generaties. Investeren in duurzaamheid levert u grote fiscale voordelen op en u zult als bedrijf tevens genieten van het groene imago dat klanten aan zal spreken. Ook consumenten kiezen namelijk graag voor groen dat alles zorgt er voor dat we toewerken naar een wereld waarin we ons meer bewust zijn van de natuur en de zorg die we samen dienen te dragen voor de instandhouding van de natuur. Bekijk op onze website eens op uw gemak wat voor soort zonnepanelen we allemaal te bieden hebben. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen zodat u al een aardig beeld krijgt van wat de mogelijkheden precies zijn die u heeft. Vele bedrijven maar ook vele particulieren kozen voor onze diensten en daar zijn wij heel erg blij mee en heel erg trots op. Kies ook voor groen met Solar Drenthe en laat u bedienen van advies op maat. Investeren doen u vandaag nog in groene energie! Denk ook aan de generaties die komen gaan en maak gebruik van zonne-energie van Solar Drenthe.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn