De professionals van Vario-kunstgras.nl weten alles over kunstgras

Kunstgras vindt u bij Vario-kunstgras.nl. U kunt hier kiezen uit veel verschillende soorten, afhankelijk van de plek waar het moet komen te liggen. U kunt zich voorstellen dat kunstgras dat bedoeld is voor sportvelden aan hele andere eisen dient te voldoen dan wanneer het gras bedoeld is als landscaping of voor speeltuinen. We zetten de voordelen van deze firma even op een rijtje:

  • Advies
  • Grondwerk
  • Kunstgras leggen
  • Nazorg
  • Genieten

Maakt u vooral gebruik van de mogelijkheid om advies te vragen. Het kan namelijk best lastig zijn om zonder enige kennis een goede keus te maken. De professionals van deze firma kunnen u uitstekend adviseren en weten precies naar welk soort grastapijt u op zoek bent en wat het beste past op de plek van uw keuze. Wilt u het kunstgras liever in het echt bewonderen, dan kan dat in de speciale showtuin. Deze kunt u bezoeken om op deze manier kennis te maken met de verschillende grastapijten. Ook hier wordt u bijgestaan door een professional die u alles kan vertellen over de verschillende kunstgrassen. Om geen enkel nieuws meer te missen, kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Deze komt regelmatig uit en belandt automatisch in uw mailbox.  Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het achterlaten van uw e-mailadres. Wilt u gelijk contact opnemen, dan kunt u op de website ook de benodigde contactgegevens vinden.

Kunstgras is te verkrijgen in vele soorten

U gaat binnenkort in een ander huis wonen. Dat huis verschilt in vele opzichten veel van uw huidige woning. Allereerst is het aanzienlijk kleiner dan wat u gewend bent. Dat geeft natuurlijk niks, want daar kiest u zelf voor. U wilt graag minder ruimte, omdat extra ruimte betekent dat het ook schoon gehouden dient te worden. U woont op uzelf en u bent zoveel mogelijk buiten te vinden. Vanwege uw werk bent u genoodzaakt om te verhuizen naar een appartement in de stad. U houdt erg van de woning waar u momenteel nog in woont, maar soms dienen er keuzes gemaakt te worden die niet altijd even leuk zijn. Toch bent u ervan overtuigd dat u zich snel thuis zult gaan voelen in uw nieuwe woning en in de nieuwe woonplaats. U zult niet gaan wonen op de begane grond. Eigenlijk vindt u dat niet eens zo heel erg, want stiekem heeft u altijd al wel willen wonen op een eerste of tweede etage. Gelukkig heeft u bij uw nieuwe woning een behoorlijk riant dakterras zitten. Dit dakterras biedt een prachtig uitzicht en zorgt voor voldoende privacy. U ziet zichzelf al iedere zomerochtend ontbijten aan een tafeltje, terwijl u de zon op ziet komen en de stad langzaamaan ontwaakt. Toch moet er nog veel gedaan worden aan de woning voordat u er uw intrek in kunt gaan nemen. Van binnen moet er aardig wat verbouwd worden, want er is duidelijk al jarenlang weinig meer aan gedaan. Dit brengt tegelijkertijd kansen met zich mee, want u kunt de woning helemaal naar uw eigen hand gaan zetten. Dat is precies waar u zo naar uitkijkt. Behalve binnenhuis wilt u ook buitenshuis het één en ander gaan veranderen. Het dakterras is qua ruimte prachtig, maar ook hier is een te lange tijd niets meer aan gedaan. Aangezien u vooral veel tijd door wilt gaan brengen op uw dakterras, wilt u dat het de juiste sfeer uitstraalt en tegelijkertijd functioneel is. Om de natuur een beetje rondom uw huis te halen, wilde u eigenlijk een mooie grasmat laten aanleggen. Omdat dit best wel wat onderhoud vergt, bent u zich nu ook aan het oriënteren op kunstgras. Kunstgras is vrijwel niet van echt gras te onderscheiden. Het heeft als grote voordeel dat het nauwelijks onderhouden hoeft te worden. Het is dus niet nodig om met een grasmaaier en kantjesknipper de grasmat netjes te houden, want kunstgras blijft nou eenmaal altijd perfect. U weet pas sinds kort dat er ook verschillende soorten kunstgras bestaan. Het ene kunstgras is het andere niet. Zo heeft een sportveld waarop actief gespeeld wordt een geheel ander soort kunstgras nodig dan een plek waar vooral lekker rustig gezeten wordt, zoals op uw toekomstige dakterras. Via internet bent u gaan zoeken naar kunstgras dat geschikt kan zijn voor uw dakterras. Al snel kwam u terecht op de website Vario-kunstgras.nl. Deze firma biedt kunstgras aan in vele soorten.

10 jaar garantie op verkleuring!

Voor het plaatsen op uw dakterras zijn er verschillende kunstgrassoorten geschikt. Een eerste optie is Royal Grass XL. Dit is een type kunstgras dat qua kleur ook eigenlijk niet van echt gras is te onderscheiden. Dat komt door de unieke Royal Grass V-shape vezel met MiNT-technologie. Er zit zelfs 10 jaar garantie op verkleuring. Als iets erg onnatuurlijk oogt, dan zijn het wel grassprieten die allemaal rechtop staat. Dit is niet het geval bij de genoemde grasmat. De grassprieten vallen namelijk in verschillende richtingen uiteen. Dat is precies zoals het bij een natuurlijke grasmat ook gaat. Dit grastapijt zal nooit strak gemaaid ogen. Vindt u dit juist belangrijk, dan is de Royal Grass XL zeker het overwegen waard. Een volgende optie bevat meerdere kleuren groen en heeft een mooie dichtheid. We hebben het dan over de Royal Grass Deluxe. Ook deze heeft een natuurlijke uitstraling, evenals alle andere grastapijten. Het bevat drie kleuren groen met mosdraad. Ook op dit grastapijt zit 10 jaar garantie op verkleuring.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn