Reclamefolder met scherpe kortingen

De reclamefolder, wie is er niet mee opgegroeid? Dit type marketing bestaat al vele jaren en is voor velen een doorn in het oog terwijl anderen er bij zweren. Hoe moeten ze anders achter hun aanbiedingen van hun favoriete winkel komen? Er zijn diverse acties geweest tegen de reclamefolder en een van de mildste is eentje die nog altijd op gang is en wordt gefinancierd door de overheid zelf: de zogenaamde ja-nee sticker. Ook de nee-nee sticker bestaat en dan zult u ook geen huis-aan-huis bladen meer ontvangen zoals regionale kranten naast de welbekende reclamefolder. Afijn, voor diegene die geen krant leest, nauwelijks televisie kijkt of de reclame altijd wegzapt en de radio ook nauwelijks gebruikt is de reclamefolder een uitkomst. Vooral oudere mensen gebruiken dan ook nog vaak de reclamefolder. Hier is dan ook helemaal niets op tegen. Het enige nadeel is wel een beetje dat het niet goed is voor het milieu. Dit had u vast en zeker zelf ook al wel bedacht. Laten we eerlijk zijn, als u ziet hoe veel van deze folders in uw wekelijkse pakket ongelezen de papiermand in belanden en u trekt dat door naar de totale Nederlandse bevolking, dan is het behoorlijk zot dat dit wordt toegestaan in een land waar de nadruk op bezuinigingen en ook op duurzaamheid is komen te liggen. Een van de goedkoopste vormen van marketing is tegenwoordig het medium “internet”. Ook dit kan leiden tot behoorlijk veel frustratie. Net als vrijwel elke reclamespot op de Nederlandse televisie vreselijk is om te zien zijn deze filmpjes nu ook vaak te zien voordat u eindelijk uw filmpje op YouTube kunt bekijken. In tegensteling tot de televisie kunt u bij uw browser een zogenaamde blokkade downloaden en instaleren zodat u hier geen langer meer last van hebt. Ook banners op bijvoorbeeld fora en sociale media verdwijnen daardoor als sneeuw voor de zon.

Dankzij deze reclamefolder kunt u flink inslaan voor de kerstdagen

Maar in deze tekst willen we ons richten op de mensen die geen reclamefolder meer thuis ontvangen. Dat willen we graag aanmoedigen. Maar dat moet natuurlijk niet betekenen dat winkels u helemaal niet meer kunnen bereiken. Dat is helemaal niet zo prettig voor winkeliers of andere bedrijven die diensten aan de man willen brengen. Niet dat we per definitie op hun hand zijn, maar zo slecht is het natuurlijk helemaal niet voor u als u weet welke producten er worden afgeprijsd. Daarom vindt u op onze site de zogenaamde reclamefolder. U hoeft hier niets voor te betalen, alle functies op onze website zijn geheel gratis. U vindt een actueel overzicht dat dagelijks wordt geüpdatet boordevol acties van vrijwel alle bekende en ook vele onbekendere winkels en winkelketens in diverse categorieën. U zult hier bijvoorbeeld een goedkoop stuk elektronica aantreffen en tevens kunt u een mooie reis gaan plannen voor een zacht prijsje. Zo is er voor ieder wat wils en hebt u een handige website gevonden waar u als het ware alles onder een kap terugvindt. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren en denkt u dan ook wel baat te kunnen hebben bij een digitale reclamefolder waar u veelvuldig terug kunt komen en vele coupons en kortingsbonnen digitaal terug kunt vinden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk dan ook eens op kortingen.nl en vergeet niet om ons meteen onder uw favorieten te zetten. Het zal namelijk behoorlijk lonen. Niet alleen kunt u via deze digitale reclamefolder coupons terugvinden van uw favoriete winkels, u kunt ze meteen uitprinten en in die winkels daadwerkelijk gaan gebruiken. Natuurlijk zijn ook veel winkels met de tijd mee gegaan zodat u vaak ook online bij hen in de webwinkel kunt bestellen. We hebben dan ook diverse linkjes op deze reclamefolder gezet zodat u meteen doorverwezen wordt naar hun website en u daar uw slag kunt slaan. Staat er een code op een coupon? Dan is het vaak mogelijk om deze ook op de site te gebruiken. Houdt u er wel rekening mee dat er meestal een uiterste datum aan verbonden is?

Hebt u nog vragen? Neem dan even contact met ons op

De digitale reclamefolder heeft in onze ogen dan ook vele voordelen ten opzichte van de reclamefolder die u in de bus ontvangt. Stop met het in uw brievenbus ontvangen van deze reclamefolder. U hebt nu eindelijk een website in handen die goud waard is, ook al zeggen we het zelf. En werkelijk waar vrijwel alle Nederlandse winkels kunt u hier terugvinden. Ook diensten zoals verzekeringen kunt u bij ons met elkaar komen vergelijken. We zijn hierin objectief en gaan u niet belasten met termen uit de marketing om u over te halen voor een bepaald merk. Niets van dat al, dat is allemaal geheel aan u. Natuurlijk kunt u ons wel vragen stellen. Onze klantenservice staat dag en nacht voor u klaar dus schroom niet om even te bellen of te mailen. Zoals we al eerder zeiden is het verstandig om dagelijks even deze reclamefolder te bekijken omdat deze reclamefolder dagelijks ververst wordt. U wilt niet dat de acties in deze reclamefolder al verlopen zijn voordat u bent wezen shoppen. Een reclamefolder als de onze is dus een stuk schoner en geschikter voor de toekomst. En als extra voordeel hoeft u nooit meer naar de papierbak te lopen dus tel uit uw winst. Dus:

  • Kijk,
  • Vergelijk,
  • Klik door,
  • Bestel moeiteloos online.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn