Demiwater, iets voor uw bedrijf

Vandaag de dag komen er steeds meer klachten binnen over het leidingwater in Nederland. Er zouden te veel schadelijke stoffen in zitten. Het is dan ook niet zo vreemd dat veel mensen liever naar de winkel gaan voor een goede fles bronwater, dan dat ze het water uit de kraan zo puur drinken. Dit geldt overigens niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. In veel fabrieken wordt gebruik gemaakt van stoomketels of andere verwarmingsinstallaties. Wanneer daar leidingwater doorheen gaat, dan komt er in veel gevallen al gauw kalkafzetting bij kijken. Als er daarentegen gebruik gemaakt wordt van Demiwater, dan zal dit helemaal niet het geval zijn. Demiwater is namelijk gedemineraliseerd en dit betekent dat er geen schadelijke zouten en andere mineralen meer in aanwezig zijn. Hierdoor kan er dus ook geen kalk meer afgezet worden in de apparatuur. Demiwater is dus een ideale oplossing voor grote bedrijven, waar de waterkwaliteit van groot belang is voor het behoud van de werking van de verwarming. Dus als uw ketels en leiding u ook veel waard zijn, dan weet u nu waar u aan moet denken. Er moet in ieder geval geen kalkafzetting plaats gaan vinden. Twijfel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om hier ook voor te kiezen. Bij Aqua Solid hopen wij in ieder geval binnenkort al iets van u te mogen vernemen. Graag tot snel!

Wist u dat Demiwater helemaal niet duur hoeft te zijn?

Het staat als een paal boven, jawel, water dat er ontzettend veel particulieren en bedrijven zijn die denken dat het aan laten voeren van speciaal Demiwater erg veel kosten met zich mee kan brengen, dat dit uiteindelijk flink in de papieren kan gaan lopen. Als u met aquasolid.nl in zee gaat, is dit gelukkig niet het geval. Wij bewijzen namelijk dat Demiwater ook heel voordelig kan zijn. Dankzij onze slimme technieken weten wij grote hoeveelheden leidingwater snel te demineraliseren, waardoor we dit voordelig aan onze klanten aan kunnen bieden. Als u dus voor ons kiest, dan profiteert u van een goedkope oplossing! En als u even vanuit een groter perspectief kijkt, dan ziet u ook dat het belangrijk is om deze relatief kleine investering te doen. Want met Demiwater gaan uw verwarmingsinstallaties veel langer mee dan als u er gewoon leidingwater doorheen stuurt. Zodoende zijn ze minder snel aan vervanging toe, wat ook weer in de kosten scheelt. Goed voor uw budget dus!

Aanvullende informatie voor u

Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u eerst toch nog wel even van de hoed en de rand willen weten? Wilt u graag Demiwater bij ons bestellen, maar wilt u eerst aan de weet komen hoe dit in z’n werk gaat? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. U kunt dit doen door:

  • Ons een e-mail te sturen, met daarin uw vraag
  • Ons even te bellen, als u direct iets wilt overleggen
  • Het contactformulier op aquasolid.nl in te vullen
  • Gelijk een offerte aan te vragen, dat overigens geheel vrijblijvend is.

Kortom, wij zijn op vele manieren bereikbaar en vertellen u graag meer over ons fantastische Demiwater, waar u zeker van zult staan te springen. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. Surf daarom snel naar onze site, snuffel rustig eens rond om informatie in te winnen en klim in de pen. U zult zeker geen spijt krijgen van uw keuze voor het Demiwater en ook niet van uw keuze voor Aqua Solid als leverancier. Wij zijn de nummer één!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn