Een goede bruiloft fotograaf

Vorige maand zijn mijn vrouw en ik getrouwd, het was een erg speciale en mooie dag voor ons. Ik moet eerlijk zeggen dat ik vroeger nooit het idee had om te trouwen. Voor mij was het eigenlijk niet zo belangrijk. Maar mijn vrouw heeft van haar moeders kant familie uit Colombia en daar is trouwen erg belangrijk. Haar familie vertelde altijd aan haar dat ze moest trouwen en dat was een belangrijke reden waarom zij dit wilde. Voor mij groeide het idee over de jaren. We waren al lang samen als stel en het idee sprak mij steeds meer aan. Gelukkig konden we er goed over praten en het goed plannen. Wij willen allebei een mooie bruiloft met veel familieleden en vrienden en hadden daar geld voor opzij gezet. Mijn vrouw had al in haar hoofd hoe ze het wilde vieren en wilde graag veel zelf regelen, dat vond ik goed, maar ik wilde wel overal inspraak in. Ik wilde bijvoorbeeld graag trouwen in mijn geboorteplaats. Het is een mooi klein stadje met een oud centrum. Er staat een erg mooi stadhuis uit de 17de eeuw, dat bijna alleen nog gebruikt wordt voor bruiloften. Ik wist dat een goede bruiloft fotograaf hier veel mooie foto’s zou kunnen maken. Gelukkig deelde mijn vrouw mijn mening en kozen we ervoor om hier te trouwen. Naast een mooie locatie, wilden we ook allebei graag een goede bruiloft fotograaf inhuren. Het idee is dat je maar een keer trouwt en dat het een speciale dag is. Een dag die je lang zal herinneren, maar kleine details vergeet je toch over de jaren heen, dan is het fijn wanneer je nog foto’s hebt. Bovendien wilden we de foto’s ook graag delen met de gasten. Een goede bruiloft fotograaf zou iedereen er op zijn en haar best opzetten.

Online een bruiloft fotograaf gevonden

Graag wilden we het werk van een bruiloft fotograaf zien, voordat we iemand zouden inhuren. Gelukkig hebben veel fotografen een website met hun werk. We bezochten een aantal websites en diverse fotografen vonden we goed. Een van die websites was andyschoen.com. We namen contact op met onze top 3 en vroegen hun of ze beschikbaar waren op onze datum en hun tarieven. We hadden het geluk met Andy Schoen dat hij een goed tarief had en beschikbaar was. We raakten met hem in gesprek en besproken wat hij allemaal voor ons kon doen. Hij kwam met een aantal leuke voorstellen en vroeg ons wat wij ingedachte hadden. Ik had al een aantal locaties in mijn hoofd voor foto’s en die zou hij van te voren bezoeken. We merkten al meteen dat hij erg met ons meedacht. Het leek voor ons logisch om deze bruiloft fotograaf in te huren.

Veel mooie foto’s

Op de dag zelf was Andy Schoen vroeg bij ons aanwezig, zodat we al een aantal mooie foto’s konden maken in de omgeving. We hadden gelukkig mooi weer, wat de foto’s goed deed. Hij was aanwezig tijdens de ceremonie en het feest en heeft veel mooie foto’s genomen. Alle aanwezigen stonden een aantal keren op de foto’s en hij heeft goed oog voor detail. We waren erg te spreken over deze bruiloft fotograaf. Wij waren erg te spreken voer Andy Schoen als onze bruiloft fotograaf

  • Zijn foto’s zijn van erg goede kwaliteit
  • Hij had veel leuke ideeën en luisterde naar die van ons
  • We konden een goed tarief met hem afspreken
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn