Een hondenhok buiten voor onze nieuwe pup

Een tijdje geleden zijn we verhuisd naar onze nieuwe woning en toen hebben we onze kinderen een puppy beloofd. We hebben er uiteindelijk voor gekozen om een Mechelse herder te nemen en die hebben we Rakker genoemd. Rakker moest alleen wel een onderkomen in de tuin hebben en daarom hebben we een hondenhok voor buiten gekocht, waarin hij zich helemaal thuis moet voelen. Dit hondenhok voor buiten hebben we gekocht bij Dierenverblijf, want op dierenverblijf.com hebben we al eerder spullen gekocht die we voor Rakker’s komst nodig dachten te hebben. Zo hebben we al eerder:

  • Een puppykussen
  • Een bench
  • Speeltjes
  • Een hondendeken voor in de auto

We hebben nu dus ook hier ons hondenhok voor buiten aangeschaft en die was precies op tijd binnen om het weekend daarna Rakker bij ons thuis te mogen verwelkomen.

Het hondenhok buiten werd direct verkend

Rakker is echt zo’n lief mannetje. Al direct vanaf de eerste dag dat hij bij ons is komen wonen klikte het met iedereen in ons gezin en hij wist ook meteen dat het hondenhok buiten voor hem bedoeld was. De kinderen hebben hem natuurlijk aan de lijn mee naar de achtertuin genomen en daar laten zien dat het hondenhok buiten speciaal voor hem was neergezet. We hebben met z’n allen zitten toekijken hoe hij al kwispelend het hondenhok buiten begon te verkennen en hoe uitgelaten hij weer naar ons terug kwam. Het was net alsof hij wist dat het hondenhok buiten zijn domein was. De kinderen waren ook door het dolle heen, want die hebben natuurlijk heel lang op de komst van Rakker moeten wachten. Ze hebben het hondenhok voor buiten dan ook van ons op de website van Dierenverblijf.com mogen uitzoeken. Omdat we in een boerderijtje net buiten de bebouwde kom zijn gaan wonen en Rakker ook als waakhond moet gaan fungeren, vonden de kinderen het wel passend dat het hondenhok buiten zou passen bij het huis en bij het landelijk wonen. Ze zijn toen voor het hondenhok met de naam Natura Cottage gegaan en die hebben we dus uiteindelijk ook besteld en laten bezorgen. Het is een mooi hok dat eruit ziet als een huisje en op verstelbare pootjes staat, zodat de vloer van het hondenhok buiten niet direct op de grond staat. Volgens de kinderen is dat met name in de wat koudere tijden van het jaar fijn, zodat Rakker zijn buik niet koud wordt op de vloer. Kinderlogica blijft leuk, zeker als zich dat uit in het kiezen van een hondenhok.

Het hondenhok is gekocht op de groei

Rakker is nu natuurlijk nog een jonge pup en hij heeft nog lang niet zijn volwassen afmetingen bereikt. Hij zal dus nog veel groeien en daar hebben we bij de aanschaf van het hondenhok rekening mee gehouden. Rakker kan zich nu lekker terugtrekken in het hondenhok in de tuin, maar als hij straks groot is, dan past hij er ook nog gewoon in en dat vinden wij wel belangrijk. Hij moet natuurlijk het hele jaar door een goed onderkomen hebben en altijd in het hondenhok kunnen verblijven wanneer hij wil. Ook wanneer hij straks volwassen is. Dit hondenhok is erg robuust gebouwd van mooie materialen die ook eenvoudig te onderhouden zijn Het is een prachtig gezicht om hem als een stoere hond in het hok te zien liggen, met zijn pootjes over de rand bungelend en een schuine kop waarbij hij ons net zo goed bestudeerd, net zoals wij naar hem zitten te kijken. Wij zijn blij met de keuze van dit hok en met de snelle levering van Dierenverblijf.com.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn