Ik nam les bij deze autorijschool in Rotterdam

Ik heb vroeger een ongeluk gehad toen ik op weg naar school was en daardoor heb ik een lamme arm. Dat betekent dat ik dus altijd aanpassingen nodig heb om goed te kunnen functioneren. Vandaar dat ik ook nooit autorijles kon nemen omdat de lesauto’s niet gemaakt waren voor mensen met een handicap. Gelukkig zijn de tijden tegenwoordig aanzienlijk veranderd en is het mogelijk om nu ook met een handicap in de auto plaats te nemen. Je moet daarvoor echter wel bij specifieke rijscholen aankloppen voor hulp. Ik woon zelf in de havenstad van ons land en daarom ben ik hier gaan zoeken naar een gespecialiseerde autorijschool in Rotterdam toen ik mijn rijbewijs wilde gaan halen. Ik ben namelijk werkzaam als zelfstandige en als ik naar klanten ga, dan nam ik altijd de trein, maar de zaken gaan zo goed dat ik nu veel sneller zou zijn in een trein. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een goede autorijschool in Rotterdam om te kijken of ik hier lessen kon gaan volgen. Het is niet eenvoudig om een autorijschool in Rotterdam te vinden die iemand met een handicap kan helpen en daarom heeft het mij ook de nodige tijd gekost om mijn instructeur te vinden. Ik heb eerst een keer een proefles aangevraagd bij deze autorijschool in Rotterdam omdat ik er graag zeker van wilde zijn dat ik met de juiste mensen in zee zou gaan. Ik vind het namelijk erg spannend om achter het stuur te kruipen en vandaar dat ik mij graag op mijn gemak wilde voelen bij de autorijschool in Rotterdam waar ik lessen zou gaan volgen. Ik kwam terecht bij Rijschool-Kruisboog.nl en deze autorijschool in Rotterdam heeft mij heel goed ontvangen. De proefles die ik hier nam was heel erg nuttig en ik heb mij daarom meteen aangemeld om verder te gaan met lessen.

Bij deze autorijschool in Rotterdam kun je goede pakketten kopen

Een van de dingen die ik ook belangrijk vond, was dat ik de kosten een beetje onder controle kon houden. Wanneer ik namelijk heel veel geld moest betalen voor de rijlessen, wist ik niet of ik nog genoeg geld zou overhouden voor mijn examen. Vandaar dat ik blij was om te horen dat deze autorijschool in Rotterdam ook pakketten aanbiedt. Deze pakketten bestaan uit een x aantal lessen en tevens zit het examen bij deze prijs inbegrepen. Dat was precies waar ik naar op zoek was en ik heb daarom zo’n pakket gekocht. Ik kon al heel snel bij deze autorijschool in Rotterdam mijn eerste les nemen en ik ging met sprongen vooruit. De instructeur is gewend om met mensen met een handicap te werken en de auto is heel goed aangepast aan mijn wensen. Ik heb hier dan ook met heel veel plezier lessen gevolgd en ben heel erg te spreken over deze autorijschool in Rotterdam. Mocht u ook een handicap hebben en op zoek zijn naar een goed adres voor professionele rijles, dan raad ik u Rijschool Kruisboog van harte aan.

Ik ben in een keer geslaagd

Dankzij de deskundige lessen van de instructeur van deze autorijschool in Rotterdam, ben ik in een keer geslaagd voor mijn examen. Dat was heel erg prettig en ik ben daarom ook heel blij dat ik hier lessen heb gevolgd. Kortom:

  • ik heb ondanks mijn handicap heel goed leren rijden
  • ik kon lessen nemen in een aangepaste auto
  • ik zit nu vol zelfvertrouwen achter het stuur

Meer weten? Kijk even op Rijschool-Kruisboog.nl voor meer informatie. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn