Een sloopauto verkopen is zo geregeld

Als je een auto hebt en je komt met deze auto in een ongeluk terecht, dan is het natuurlijk erg jammer, maar er is altijd nog wel wat geld met de sloopauto te verdienen. Het is niet zo dat een beschadigde auto niets meer waard is natuurlijk. Ook al is de auto total loss verklaard, dan nog kun je de auto verkopen. Het is in veel gevallen dan een sloopauto. Een auto die total loss is, is vaak niet meer te redden, maar beschikt nog wel over voldoende onderdelen die nog bruikbaar zijn en die dus ook nog geld waard zijn. Daarom is het altijd verstandig om de sloopauto te verkopen. Maar dit betekent zeker niet dat je heel veel moeite moet doen om de sloopauto te verkopen. Veel mensen denken dat je dan zelf naar een sloopwerf moet reizen en dat je de auto daar dan ook zelf heen moet brengen. Maar dat is uiteraard niet het geval, want je kunt de sloopauto gewoon online verkopen. Het is natuurlijk al vervelend genoeg dat je te maken hebt met een auto die door omstandigheden van welke aard dan ook beschadigd is geraakt. Het kan bijvoorbeeld ook heel goed zo zijn dat je fysiek ook helemaal in de kreukels ligt en dus wel wat anders aan je hoofd hebt dan een sloopauto verkopen. Het is dan ook fijn dat je de sloopauto zelfs vanuit je ziekenhuisbed kunt verkopen. Maar je zou ook een familielid of kennis kunnen vragen om je sloopauto te verkopen. Het is dan ook helemaal niet lastig. Via de site van sloopautoverkopen kun je heel eenvoudig je sloopauto verkopen en deze vervolgens ook op laten halen. Dus als de auto thuis bij jou op de oprit staat of naar een garage is getakeld, je kunt de sloopauto in beide gevallen eenvoudig op laten halen. Dit maakt het hele proces rondom het verkopen van je sloopauto natuurlijk wel zo comfortabel, want je hoeft verder zelf niet op zoek te gaan naar sloopbedrijven. Je hoeft daarnaast ook niet in onderhandeling te gaan over bet bedrag dat je voor je sloopauto wilt ontvangen, want als je gebruik maakt van sloopautoverkopen.com krijg je netjes een offerte in je inbox. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat kun je hieronder lezen.

In een paar eenvoudige stappen je sloopauto verkopen

Het internet maakt alles natuurlijk een stuk makkelijker en dat geldt zeker ook voor een sloopauto verkopen. Via de site van sloopautoverkopen.com kun in een paar simpele stappen je sloopauto verkopen. Dit werkt als volgt:

  • Bel via het nummer op de site
  • Laat je auto ophalen
  • Ontvang je geldbedrag contant

Het is allemaal dus in minder dan een minuut te regelen en daarna heb je ook nergens omkijken meer naar. De auto wordt immers netjes opgehaald, dus je hoeft zelf niet meer met de auto ergens naar toe te reizen. Verder is het ook zo dat je je geld direct in contanten ontvangt. Dus je hoeft niet op je geld te wachten en er kan dus ook niets mis gaan waardoor je later alsnog weer achter je geld aan moet. Je verkoopt de auto dus eenvoudig via de site en ontvangt ook meteen geld zodra men de auto bij je op komt halen.

De voordelen van sloopautoverkopen.com

Het is natuurlijk al een groot voordeel dat je de sloopauto kunt verkopen via het internet. Maar je hebt nog meer voordelen als je kiest voor sloopautoverkopen.com. Zo kan de auto bijvoorbeeld ook in het weekend of in de avonduren worden opgehaald. Kies daarom voor de Nationale Sloopauto Ophaaldienst.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn