Een Close In boiler van 10 liter is de perfecte uitkomst voor warm water

Warm water is eigenlijk niet meer uit ons leven weg te denken. Echter heeft u hier wel de benodigde onderdelen voor nodig wilt u warm water kunnen tappen uit de kraan. Een Close in boiler van 10 liter kan hierbij een goede uitkomst zijn. Een Close In boiler van 10 liter plaatst u namelijk eenvoudig in uw keukenkastje, waardoor deze niet nadrukkelijk zichtbaar is. Bij Boiler Garant schaft u eenvoudig een Close In boiler van 10 liter aan, waardoor u en uw partner altijd beschikken over warm water. Wij leggen u graag uit welke varianten van de Close In boiler van 10 liter wij in ons assortiment hebben en hoe u deze eenvoudig bij ons kunt aanschaffen. Zo kunt u direct de Close In boiler van 10 liter aanschaffen en u zelf van alle gemakken voorzien.

Controleer zelf de snelheid van inkomend water met een Close In boiler van 10 liter

Een Close In boiler van 10 liter is een compacte boiler, die u in uw keukenkastje plaats. Deze boiler is geschikt voor huishoudens van twee personen. De Close In boiler van 10 liter komt in verschillende modellen. Een daarvan is de BiLight Compact serie, welke een klein volume hebben en compact zijn van afmeting. Daardoor zijn ze zeer geschikt voor installatie in kleine en smalle ruimten, dichtbij het punt van het gebruik van warm water voor het huishouden. De Close In boiler van 10 liter is geschikt voor de specifieke behoeften van de consument, afhankelijk van de frequentie en de duur van het gebruik van warm water in serviceruimten, badkamers, keukens en openbare locaties. Tevens heeft de Compact-serie ook een handige externe verbergbare temperatuurregelaar. Zo kunt u eenvoudig de watertemperatuur instellen. Daarnaast heeft een Close In boiler van 10 liter nog meer voordelen:

  • Een eenvoudige en snelle herkenning van de verwarmingsmodus
  • Controle van de snelheid van het inkomende water
  • Verhoging van de hoeveelheid warm water
  • Glaskeramische coating voor bescherming tegen corrosie
  • Hoeven niet aan de muur te worden bevestigd

De BiLight-indicatie geeft een eenvoudige en snelle herkenning van de verwarmingmodus door middel van een lampje. Zo weet u precies wanneer u warm water kunt pakken. Daarnaast kan de hoeveelheid warm water tot maximaal 22 procent verhoogd worden bij de modellen die boven de wastafel zijn geïnstalleerd. Zoals u ziet heeft een Close In boiler van 10 liter alleen maar voordelen voor uw huishouden. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Wij werken namelijk uitsluitend met de beste merken en kunnen alles vanuit voorraad leveren. Daarom hoeft u ook nooit lang op uw bestelling te wachten. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst op onze website, heeft u deze razendsnel in huis. Bij bestellingen die geplaatst zijn voor 16.00 uur geldt dat deze de dag erna al bij u wordt geleverd. U kunt de boiler tevens zelf aansluiten door de meegeleverde handleiding. Natuurlijk kunnen wij ook een professional langs sturen om dit voor u te doen.

Een groot assortiment aan de beste merken

Boiler Garant is uw adres waar u moet zijn voor een nieuwe boiler voor uw huishouden. Wij hebben een groot assortiment aan de beste merken, zodat er altijd een geschikte boiler voor u bijzit. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de beste prijs-kwaliteit verhouding en heeft u uw bestelling razendsnel in huis. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.boilergarant.nl/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn