Een zakelijke taxi voor onze gasten

Vorige week kwamen een belangrijke leverancier van het bedrijf waar ik werk langs. Ik werk voor een inkooporganisatie en een groot gedeelte van onze producten kopen uit Canada en de Verenigde Staten. De leverancier bezit beide fabrieken en heeft meerdere vestigingen over de wereld. Ik bezoek deze leverancier elk half jaar en dan wordt er altijd erg goed voor mij gezorgd. Vaak verblijf ik meerdere dagen en dan regelen zij een hotel en vervoer voor mij. Als ik ergens naar toe wil, dan regelen zij dat voor mij en ze maken altijd een leuk programma voor mijn bezoek. Het is soms vervelend dat ik weer een aantal dagen weg ben van mijn gezin, maar ik hoef me daar nooit te vervelen. De dagen zijn zwaar, want we bespreken veel verschillende zaken en we onderhandelen over alles, maar als de dag voorbij is, dan is er ook tijd om te ontspannen. Het is een erg grote leverancier en er gaat veel geld om tijdens de deals. Ik weet dat wij erg belangrijke klanten voor hun zijn en daarom zorgen ze goed voor ons. Ik heb deze leverancier al diverse keren bezocht en daarom vonden we tijd dat zij ons deze keer bezochten. Het bedrijf zou een team van vier mensen langs sturen en voor hun moesten we een hotel, vermaak en vervoer regelen. Gelukkig is er een goed hotel in de buurt van het bedrijf en mijn assistente zou een programma maken met leuke activiteiten. Voor het vervoer waren we aan het twijfelen tussen een zakelijke taxi, of een van onze medewerkers laten rijden. Beide keuzes zouden hun voordeel hebben, maar we kozen uiteindelijk voor een zakelijke taxi. Met een zakelijk taxi zouden we zeker weten dat het vervoer professioneel en op een goede manier geregeld zou zijn.    

Een zakelijke taxi via Roep Taxi

Er zijn veel taxibedrijven in de omgeving van ons bedrijf, maar er zijn er maar een aantal die het vervoer voor zakelijke klanten kan regelen. We vonden online een aantal bedrijven die de dienst voor een zakelijke taxi aanboden. We wilden graag een prijsopgave voor 5 dagen, voor 4 gasten en vroegen om een aantal referenties. Een van de bedrijven die wij erg interessant vonden was Roep Taxi. We bekeken de website roep-taxi.nl van dit bedrijf en besloten om contact met ze op te nemen. Dit bedrijf vroeg goede tarieven voor een zakelijk taxi en had veel ervaring met deze dienst. Aangezien we de taxi voor meerdere dagen wilden reserveren konden we een beter tarief krijgen. We wilden graag een chauffeur voor alle dagen en dat was geen probleem. We gaven het programma door dat we gemaakt hadden, maar gaven wel aan dat er misschien tussentijds wijzigingen zouden zijn. Dit was geen probleem, we konden van te voren wijzigingen aangeven en zij zouden zich aanpassen aan ons. Met mijn collega‚Äôs besprak ik de verschillende mogelijkheden en we besloten uiteindelijk om de dienst voor een zakelijke taxi bij Roep Taxi af te nemen.  

Alles was goed geregeld

We waren erg tevreden over de zakelijke taxi van Roep Taxi. De chauffeur stond altijd op tijd klaar en was erg professioneel. We hadden een paar kleine wijzigingen, maar dit was geen probleem. Het bezoek van onze gasten was uiteindelijk een groot succes. Voor een zakelijke taxi kunnen wij Roep Taxi aanraden.

  • Dit bedrijf heeft professionele chauffeur in dienst
  • Roep Taxi rekende een voordelig tarief
  • We konden een taxi reserveren voor meerdere dagen
  • De chauffeur stond altijd op tijd klaar
  • Wijzigingen in het programma waren geen probleem
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn