Gedragsproblemen kind Dordrecht

Gedragsproblemen kind DordrechtWanneer u gedragsproblemen ervaart met uw kind, hoeft u hier niet lang alleen mee te zitten. Krachtiger Kindercoaching is een plek waar u met gedragsproblemen kind Dordrecht terecht kan. Gerda van Gameren is de vrouw achter Kr8iger coaching. Ze is begonnen als stamgroepleider op een Jenaplanschool en heeft later zich ontwikkeld met een studie aan de Academie voor psychotherapie in Amsterdam. Met haar diploma’s kindercoach en kindercounselor heeft zij Kr8iger coaching opgezet. Met haar coaching begeleidt ze kinderen tussen de vier en twaalf jaar die last hebben van gedragsproblemen. Gedragsproblemen kind Dordrecht kan zich op verschillende manieren uiten. Hier valt niet alleen boos en onhandelbaar gedrag onder. Ook slaapproblemen en verdrietige gevoelens vallen hieronder. Ieder kind uit zich dat weer anders. Bij sommige kinderen merk je weer weinig, ondanks dat juist een ingrijpende gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Denk daarbij een overlijden, een scheiding of ziekte van een ouder. Als u gedragsproblemen opmerkt of een situatie is voorgevallen die dit kan veroorzaken, dan kunt u hulp zoeken bij Kr8iger coaching voor een goede begeleiding voor gedragsproblemen kind Dordrecht. Doordat Gerda van Gameren een uitgebreide achtergrond heeft met kinderen, weet zij hoe zij op speelse wijze het kind kan begeleiden en helpen.

Waarvoor kunt u terecht bij gedragsproblemen kind Dordrecht?

U hoeft niet bang te zijn dat uw kind altijd deze problemen zal vertonen. Met de juiste begeleiding voor gedragsproblemen kind Dordrecht kan er gewerkt worden aan het gedrag van uw kind. Aanwijzingen die duidelijk op gedragsproblemen bij kinderen zijn:

  • Gepest worden
  • Moeite met vriendjes maken
  • Slaapproblemen: moeilijk in slaap komen of in slaap blijven
  • Vaak ruzie hebben
  • Boze gevoelens
  • Verdrietige gevoelens
  • Angstig gedrag en gevoelens

Kinderen kunnen nog moeilijk hun gevoelens echt tot uiting brengen. Daarom is het belangrijk dat u als ouder let op het gedrag dat uw kind vertoond. De gevolgen kunnen erg groot zijn. Het risico is echter dat u al gewend bent aan het gedrag en u een weg heeft gevonden om daarmee om te gaan. Met behulp van de begeleiding bij de gedragsproblemen kind Dordrecht, kan dit patroon doorbroken worden en een betere manier gevonden worden. Een manier die niet ten koste gaat van andere gezinsleden en die bijdraagt aan de ontwikkeling van uw kind. Tenslotte heeft het gedrag van uw kind veel impact op uw gezin. Hoe klein of groot deze ook is. Alle betrokkenen worden ermee geconfronteerd en worden erdoor beïnvloedt. De begeleiding voor de gedragsproblemen kind Dordrecht zal daarom een positieve invloed hebben voor het gehele gezin.

Wat kunt u verwachten?

Om een indruk te krijgen van de aanpak voor gedragsproblemen kind Dordrecht, kunt u de informatie lezen op krachtigerkindercoaching.nl. Hier staan ook de contactgegevens van de praktijk en de achtergrondinformatie over Gerda van Gameren. Heeft u een prettig gevoel bij deze coaching, dan kunt u contact met haar opnemen. Als eerste zal er een kort kennismakingsgesprek plaatsvinden. Hier wordt u ook gevraagd een vragenlijst in te vullen. Pas nadat de vragenlijst ingevuld is teruggestuurd, wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek. Dit gesprek zal alleen met de ouders plaatsvinden en daarna beginnen de sessies met uw kind. Deze sessies duren ongeveer een uur, waarbij met spel het kind de begeleiding krijgt. Hierbij zijn de ouders niet aanwezig. Gemiddeld zijn er ongeveer vijf tot vijftien sessies nodig. Dat is natuurlijk afhankelijk van de gedragsproblemen kind Dordrecht. Na vijf sessies vindt er steeds een gesprek met de ouders plaats. Zo wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Samen met de ouders wordt het verloop van de coaching besproken. Heeft u behoefte aan de begeleiding van Kr8iger Kindercoacing? Vraag dan een gesprek aan voor begeleiding bij gedragsproblemen kind Dordrecht.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn