Grondig VvE schoonmaakonderhoud in onze flat

Sinds enkele maanden hebben we het VvE schoonmaakonderhoud voor onze flat uitbesteed aan Spencer Cleaning. Dit bedrijf levert bij ons in de buurt op meerdere plekken VvE schoonmaakonderhoud en omdat wij al een tijdje niet zo blij meer waren met de vorige schoonmaakorganisatie hebben we online gekeken naar een nieuw schoonmaakbedrijf en zo zijn we op www.spencercleaning.nl terecht gekomen. Dit schoonmaakbedrijf hebben we uitgenodigd om eens in ons pand polshoogte te komen nemen en daarbij hebben we aangegeven wat voor ons heel belangrijk is. Daarbij hebben we hen de vraag gesteld waar zij de meeste aandacht aan zouden geven bij het VvE schoonmaakonderhoud en het antwoord daarop was:

  • Het wassen van de ramen
  • Het schoonhouden van de galerij
  • Het schoonhouden van het trappenhuis

We hebben geen lift en ook geen stortkoker, dus wat dat betreft is het VvE schoonmaakonderhoud bij ons behapbaar en dat maakt het mogelijk dat ze met veel aandacht het hele pand kunnen schoonhouden. We waren tevreden met de reacties die we kregen op al onze vragen en hebben toen een overeenkomst gesloten met Spencer Cleaning, waarbij wekelijks in onze flat het VvE schoonmaakonderhoud door hen wordt uitgevoerd.

We zijn zeer tevreden met ons VvE schoonmaakonderhoud

Het VvE schoonmaakonderhoud dat Spencer cleaning bij ons uitvoert gebeurt zeer uitvoerig en grondig. We hebben de eerste paar weken natuurlijk goed in de gaten gehouden of het schoonmaakwerk goed gebeurde en of het ook consequent goed gebeurt. Het kan natuurlijk zijn dat er in het begin extra aandacht is om ons tevreden te houden, maar dat de aandacht daarna verslapt. Dat is bij Spencer Cleaning zeker niet het geval. Het VvE schoonmaakonderhoud dat zij bij ons in de flat uitvoeren gebeurt altijd op vrijdag en de schoonmakers zijn altijd heel erg stipt aanwezig. Er wordt dan onderling afgesproken welke schoonmaker zich waarmee bezig houdt en dan gaan ze aan heet werk. Er wordt overal gelet op het verwijderen van spinnenwebben. Het trappenhuis wordt eerst gezogen en vervolgens wordt het gedeelte waar de tegels liggen heel netjes gedweild. De vloer is echt altijd helemaal schoon en zelfs de galerij ziet er fantastisch uit. Daar waar mensen een deurmatje voor de deur hebben liggen wordt het matje netjes even aan de kant geschoven, zodat er schoongemaakt kan worden en dan wordt het matje weer teruggeplaatst. De ramen worden daarnaast ook gezeemd en dit gebeurt maandelijks. In onze overeenkomst hebben we dit soort afspraken samen met Spencer Cleaning kunnen vastleggen. Ditzelfde geldt voor een grote schoonmaak die twee keer in het jaar zal plaatsvinden. Daarbij wordt er echt heel grondig schoongemaakt en hiervan stellen we als VvE ook alle bewoners tijdig op de hoogte, zodat zij daarmee rekening kunnen houden. Het VvE schoonmaakonderhoud dat Spencer Cleaning levert is daarmee erg volledig en dat hebben we eigenlijk altijd gemist bij ons vorige schoonmaak bedrijf.

Zeer betaalbaar schoonmaakonderhoud

De prijsafspraken die we voor het VvE schoonmaakonderhoud met Spencer Cleaning overeen zijn gekomen zijn voor ons als VvE ook heel erg gunstig. We betalen zeer schappelijke prijzen die marktconform zijn en waarvoor we de kwaliteit die we krijgen ook zeker mogen verwachten. Daarnaast zijn de schoonmakers altijd zeer hartelijk naar alle bewoners toe. Wij van het bestuur van de VvE voelen ons natuurlijk heel verantwoordelijk voor het aannemen van de juiste partijen waarmee we zaken doen. We hebben van vrijwel alle bewoners de feedback gekregen dat ze gelukkig zijn met de manier waarop het VvE schoonmaakonderhoud wordt uitgevoerd. Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste, omdat de bewoners van deze flat hiervoor betalen, maar hier ook het meeste van merken. Het VvE schoonmaakonderhoud is bij ons dus uitstekend geregeld.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn