Heftruck verhuur gezocht? Hendrikse verhuur voor goedkope heftruck verhuur!

Opzoek naar heftruck verhuur? Dan bent u bij Hendrikse verhuur aan het juiste adres. Wij bieden u een uitgebreid aanbod heftrucks aan die u voor korte en langere periodes kunt huren. Ideaal als u een grote klus heeft of voor uw bedrijf een heftruck nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een magazijn om bij te houden of het verplaatsen van zware materialen. Met een palletwagen producten verplaatsen, is een intensieve en tijdrovende klus, waarbij ook nog eens diverse risico’s komen kijken. Kies daarom voor een heftruck. Bent u opzoek naar heftruck verhuur? Dan helpen wij van Hendrikse Verhuur u graag verder met de ideale heftruck die past bij uw wensen en omstandigheden tegen een voordelig tarief!

Goedkope heftruck verhuur

Als u ervoor kiest om een heftruck te huren bij Hendrikse Verhuur, dan weet u zeker dat u over een goed onderhouden heftruck beschikt, die van alle gemakken is voorzien. Veiligheid staat daarbij hoog in het vaandel, waardoor alle heftrucks alleen in topkwaliteit verkeren als we deze bij u afleveren. De heftrucks die u bij ons kunt huren, zijn van bekende en vooral betrouwbare merken, zoals Hyster, Still en ICC. Alle heftrucks worden jaarlijks grondig door ons geïnspecteerd en gekeurd. Daarbij worden alle heftrucks na iedere huurperiode door onze deskundige monteurs gecontroleerd. Zo krijgt u alleen het beste van ons. Naast topkwaliteit hoeft u zich bij Hendrikse Verhuur geen zorgen te maken over het vervoer van de heftruck naar uw werkplaats/gewenste locatie. Wij leveren de heftruck namelijk bij de door u aangegeven locatie af. Dit vindt doorgaans de volgende werkdag al plaats! Daarbij bent u bij heftruck verhuur Hendrikse verzekert van professionele en vriendelijke service. Als u tegen problemen aanloopt of vragen hebt, kunt u ons doordeweeks al vanaf of 06:00 uur ’s morgens tot 18:00 uur ’s avonds bereiken en op zaterdag van 07:30 uur tot en met 12:30 uur. Onze specialisten helpen u gelijk verder.

Welke heftruck huren?

Wij van Hendrikse heftruck verhuur hebben een ruim aanbod verschillende heftrucks. U kunt kiezen voor een diesel, LPG of elektrische heftruck. Laat ons weten, waarvoor u de heftruck nodig hebt en op welk terrein de heftruck gebruikt zal worden, zodat wij de ideale heftruck kunnen aanbevelen.

Uitsluitend buiten
Wilt u de heftruck uitsluitend buiten gaan gebruiken? Dan bevelen wij 1 van onze krachtige diesel heftrucks aan. Uitermate geschikt voor de zwaardere werkzaamheden op uw buitenterrein!

Binnen én buiten gebruik
Een heftruck die veelal binnen wordt gebruikt, dient vooral heel schoon te zijn. Een elektrische heftruck heeft dan ook geen schadelijke uitstoot. Een LPG heftruck heeft een zeer beperkte uitstoot, waardoor deze veilig binnen gebruikt kan worden. Daarnaast zijn beide varianten stil en zuinig in gebruik. Ze zijn ideaal om in te zetten in het magazijn, voor het verplaatsen van goederen en kunnen uiteraard hiervoor tussendoor naar buiten.

Voordelen Heftruck verhuur Hendrikse:

  • Uitgebreid aanbod heftrucks
  • LPG, diesel of elektrisch
  • Topkwaliteit en uitgebreid onderhouden
  • Snelle levering tot op de werkplaats
  • Deskundige, vriendelijke en goed te bereiken service
  • Persoonlijk advies
  • Voordelige tarieven
  • Voor korte en lange huurperiodes 

Ga gelijk aan de slag en huur vandaag nog uw heftruck bij Hendrikse Verhuur! Bekijk voor meer informatie en de prijzen onze website of neem gelijk contact met ons op: hendrikseverhuur.nl. Wij staan voor uw heftruck verhuur klaar. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn