Op zoek naar een goede garage in Hengelo

Ik rijd al jaren in een Toyota en heb nooit problemen met mijn auto gehad. Ik heb mijn auto altijd laten onderhouden bij een goede garage en heb naast een paar kleine dingen nooit grotere reparaties laten uitvoeren. Vorig jaar twijfelde ik of ik een nieuwe auto moest kopen, maar omdat ik nooit problemen met de auto had, besloot ik om nog een jaar met de auto te doen. Helaas was het een paar weken geleden wel raak, want ik stond met pech langs de kant. Ik besloot om op zoek te gaan naar een goede garage in Hengelo en kwam bij Autoservice Jan Dekker uit. Ik heb zes jaar geleden een tweedehands Toyota gekocht en heb erg veel geluk met deze auto gehad. De auto was destijds al een aantal jaar oud, maar kon ik voor een goede prijs kopen. Door de jaren heen hoefde ik slechts een aantal kleine dingen te laten vervangen en had ik nooit grote problemen met deze auto. Ik wilde nog een jaar doorrijden met deze auto, maar misschien had ik de auto beter kunnen verkopen. Een paar weken geleden stond ik met pech langs de kant en moest ik op zoek naar een garage in Hengelo. Ik had de wegenwacht gebeld en zij konden er voor zorgen dat de auto weer kon vertrekken, maar hadden mij aangeraden om zo snel mogelijk een garage te zoeken en niet te lang door te rijden. Ik was destijds in de buurt van Hengelo en besloot om direct de auto langs te brengen bij een garage om grotere problemen te voorkomen. Ik wilde de auto langs brengen bij een garage in Hengelo, die ervaring had met het repareren van auto’s van het merk Toyota en wilde de auto direct langs brengen.

Een goede garage in Hengelo gevonden

Toen ik online zocht naar garages in Hengelo, kwam ik verschillende bedrijven tegen. Ik vond ook de website van Autoservice Jan Dekker en zag dat deze garage in Hengelo gespecialiseerd is in auto’s van het merk Toyota. Ik belde het nummer op de website en kon gelukkig direct langskomen met mijn auto. Bij de garage werd ik vriendelijk ontvangen en ik legde uit wat er aan de hand was. De monteur moest mijn auto onderzoeken, maar zou mij van te voren laten weten hoeveel de reparatie zou kosten. Een monteur van deze garage in Hengelo zou zo snel mogelijk aan de slag gaan met mijn auto.

De auto voordelig gerepareerd

Een paar dagen later werd ik door een medewerker van de garage in Hengelo opgebeld om de kosten van de reparatie door te geven. Gelukkig viel de schade erg mee en vielen de kosten van de reparatie erg mee. Zij moesten alleen een paar onderdelen bestellen en ik kon de auto een paar dagen later al ophalen. Ik was erg tevreden over deze garage in Hengelo en raad Autoservice Jan Dekker aan.

  • Deze garage is onder andere gespecialiseerd in Toyota
  • Ik kon direct de auto langs brengen
  • Van te voren kreeg ik de kosten voor de reparatie te horen
  • Mijn auto was snel en voordelig gerepareerd 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn