Horlogebandjes in alle soorten en maten

Zoekt u horlogebandjes die bij uw horloge passen? Kunt u het originele bandje niet meer gebruiken en vindt u het ook niet meer terug bij de originele producent? Dan is dat uitermate vervelend. Wij kunnen een poging voor u wagen en anders kunt u kiezen uit een van onze horlogebandjes. We hebben horlogebandjes in diverse soorten zoals:

  • gemaakt van rubber
  • leer
  • metaal
  • nato strap
  • of van gerenommeerde horloge merken

En we hebben daarbij diverse accessoires zoals pinnen om de horlogebandjes vast te zetten. Soms is een totale vervanging daarom niet eens nodig. Laat het maar aan onze horlogemaker over om dat voor u uit te zoeken. U leest het, op het gebied van horlogebandjes hebben we een enorm assortiment. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,2 op basis van meer dan 1600 stemmen weet u dan ook wel meteen dat u aan ons een goede hebt. Kijkt u dan ook eens op onze website naar de mogelijkheden voor de vervanging van uw horlogebandjes: horlogebandenspecialist.nl. Gevestigd in Utrecht, en dat is voordelig want in het hartje van Nederland is het voor eenieder eenvoudig te bereiken. Zeker met het goede wegennetwerk in de Randstad en de uitstekende beschikbaarheid van het openbaar vervoer. Dus zit u erg verlegen voor horlogebandjes? Komt u dan rustig eens aankloppen. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie en kunnen u vervolgens rondleiden door onze showroom. We leggen u alles uit over de productie van de horlogebandjes en u krijgt een kijkje in onze werkplaats waar we vele horlogebandjes met de hand op maat voor u aan het maken zijn. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Wacht dan niet langer maar neemt u vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een rondleiding door de showroom, dan weet u daarnaast zeker dat u met open armen ontvangen zal worden en er iemand klaarstaat om u rond te leiden.

Horlogebandjes in diverse materialen

Wilt u dus graag horlogebandjes bestellen? Dan is onze website er perfect voor. Dat zeggen we natuurlijk niet alleen maar omdat we dat zelf vinden maar dat blijkt ook wel uit de hoge recensies die we van vele klanten hebben mogen ontvangen. Wellicht wilt u ook wel een recensie achterlaten of ons op zijn minst een cijfer geven. Daar helpt u de website echt heel erg mee. Wij maken aldus vele horlogebandjes zelf en dat scheelt u weer enorm in de prijs die u moet betalen terwijl u toch een geweldige kwaliteit mag verwachten. We hebben dan ook erg vaak nieuwe producten in ons assortiment. Onze ontwerpers zitten natuurlijk niet stil. Daarnaast is het totale assortiment aan horloge in de wereld niet te overzien maar toch doen we ons best om voor elke horloge een bandje te hebben als uw bandje vervangen moet worden. En zo nodig maken we ze zelf op basis van het originele concept. Ook maken we weleens contact met de producent in de hoop dat ze ons kunnen helpen met het herstel. Een band met onze klanten vinden we erg belangrijk maar dat geldt net zo goed voor onze band met onze leveranciers. We zijn dan ook een mondiaal bedrijf en operatief vanuit de hoofdstad van Utrecht. U kunt onze website dan ook aanpassen op uw gewenste taal, Engels, Duits, Frans en ga zo maar door. Wilt u trouwens graag op de hoogte blijven van ons assortiment? Veranderingen, kortingen en ga zo maar door? Dan kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. Laat u dan ook u e-mailadres achter en vervolgens ontvangt u eens in de zo veel weken een handige e-mail boordevol korting, tips en nog veel meer. Dit is dan ook echt een aanrader als u snel in wilt springen op de laatste trends op het gebied van horlogebandjes.

Bestelt u vandaag nog, da hebt u ze morgen al in huis

Wellicht hebt u geen tijd om langs te komen, dat begrijpen we maar al te goed. Als u denkt zelf wel de horlogebandjes te kunnen vervangen, dan kunt u ze ook online bij ons bestellen. U zoekt maar binnen de diverse categorieën zoals u ze terugvindt op onze site en dan klikt u op het product dat u hebben wilt. Bij elk product staan duidelijke foto’s en uitleg qua afmetingen. Vergeet dan ook niet om uw huidige bandje op te nemen zodat u niet een te klein of te groot bandje koopt. Wij versturen de horlogebandjes meteen nadat de bestelling is binnengekomen mits u voor 16.00 uur besteld hebt. Het mooie aan dit medium is dat u de gehele dag door kunt bestellen, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Het internet “sluit” immers niet. Betalen gaat ook online wel door gebruik te maken van iDEAL. Houdt u trouwens ook onze blog in de gaten. Daar vindt u allerlei uitleg over de fabricage van horlogebandjes, het materiaal dat we gebruiken en tips voor de vervanging van uw horlogebandjes. Dan kunt u in no time weer beschikken over uw horloge. En laten we wel wezen, dat is toch ook zeker een prachtige accessoire bij uw outfit. Het wordt steeds hipper om een horloge te dragen, zeker nu minder mensen dit doen omdat de telefoon en smartphone zijn rol heeft overgenomen. Het horloge is toch nog altijd een icoon dus we begrijpend dat u daarbij passende horlogebandjes wilt hebben. Dat is dan ook onze motivatie en passie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn