Huis verkopen

Verkoopmakelaaroffertes - Huis verkopenMensen die hun huis verkopen schakelen vaak een makelaar in. Het is voor hen belangrijk om deze op een doeltreffende en gemakkelijke manier te vinden, zodat ze hier niet teveel tijd en moeite aan besteden. Het is voor de meeste mensen namelijk al moeilijk genoeg om tot de keuze tot verkoop te komen. Echter willen mensen die hun huis verkopen niet zomaar een makelaarsbedrijf vinden, ze willen dat bedrijf in hun regio vinden die het best bij hun wensen en hun situatie past. Hierbij zijn niet alleen de tarieven belangrijk: ook kwaliteit, werkwijze, persoonlijke klik en bijzondere bepalingen zijn van belang. Zo hebben sommige mensen die hun huis verkopen meer belang bij lage makelaarskosten, terwijl er voor anderen meer nadruk ligt op een snelle verkoop. Voor weer anderen kan er een bijzondere situatie van pas zijn: zo kan een huis met een bepaalde functie, zoals een hotel, ervoor zorgen dat de klant speciale wensen heeft. Om deze redenen is het belangrijk dat mensen die hun huis verkopen zo snel mogelijk bij de juiste makelaar worden gebracht. Vervolgens kan een persoonlijke klik de doorslag geven op wel op niet een bepaald bedrijf in te schakelen.

Een huis verkopen voor de klant die goed bij u past

Als verkoopmakelaar wilt u natuurlijk voor zoveel mogelijk klanten in uw regio een huis verkopen. Hiertoe is het noodzakelijk gevonden te worden door deze klanten. Bovendien is het belangrijk dat de potentiële klant en u goed bij elkaar passen: wat betreft tarief, werkwijze en belangen moeten jullie het met elkaar eens kunnen worden. Voor veel makelaars is het lastig om gevonden te worden door mensen die hun huis verkopen. Dit is omdat het voor mensen die hun huis verkopen lastig is om zich een weg te banen naar het juiste bedrijf, door het grote aanbod van makelaars. Door de bomen kunnen ze gewoonweg het bos niet meer zien. Bovendien zijn de tarieven, kwaliteit en werkwijze van makelaars niet makkelijk te vinden voor de klant. Het gevolg is dat ze een overzicht missen, en makelaars niet met elkaar kunnen vergelijken. Daarom kiezen mensen die hun huis verkopen helaas vaak voor een bedrijf dat een andere insteek heeft dan waar zij naar op zoek zijn. Dit kan tot veel ontevredenheid en teleurstelling voor beide partijen leiden. Op http://www.verkoopmakelaaroffertes.nl hebben wij daarom een platform in het leven geroepen om makelaars en mensen die hun huis verkopen bij elkaar te brengen. Via deze websites kunnen mensen offertes aanvragen van de soort makelaar die zij zoeken. Op deze manier krijgen mensen die hun huis verkopen op een snelle en gemakkelijke manier een duidelijk overzicht van de tarieven en voorwaarden van de makelaars die werken op een manier die hen aanspreekt.

Hoe wij werken

Onze website zit eenvoudig in elkaar, zodat de klant geen tijd verspilt aan het zoeken van de juiste makelaar. Wij werken als volgt. Allereerst vult de aanvrager zijn of haar postcode in. Vervolgens komt de aanvrager op een formulier terecht waar hij of zij informatie invult, zoals adres- en contactgegevens, maar ook kenmerken van de woning, een voorkeur voor lage kosten van de makelaarsdiensten of veel verkoopervaring in de gemeente en de werkwijze van de makelaar. Nadat de aanvrager het digitale formulier verzonden heeft gaan wij er mee aan de slag. Wij zullen de wensen en de situatie van de aanvrager koppelen aan de kenmerken van de makelaarsbedrijven die bij ons zijn aangesloten. Dit doen we door een top vier te maken van de makelaars die het beste passen. Uit onze ervaring blijkt namelijk dat vier het beste aantal voor de klant is om te vergelijken. Bovendien is een aantal van vier voordelig voor de makelaarsbedrijven: met nog slechts drie concurrenten wordt de kans op het vinden van een klant een stuk groter. Aan deze vier bedrijven sturen wij het verzoek een offerte te sturen, direct naar de aanvrager. Zo kan de aanvrager thuis, in zijn of haar eigen tijd, deze offertes bekijken en besluiten persoonlijk kennis met één of meerdere makelaars te willen maken. Deze dienst is vrijblijvend: de klant kan er dus ook voor kiezen om op geen van de offertes in te gaan. Ditzelfde geldt voor de makelaar: u kunt ervoor kiezen om niet op de aanvraag in te gaan. Bovendien werken wij volledig gratis, de aanvrager heeft dus geen kosten voordat hij of zij op een offerte in gaat. Onze service is dus niet alleen gemakkelijk en snel, maar ook voordelig voor mensen die een huis verkopen. Bovendien zijn wij doeltreffend. Wij zorgen er namelijk voor dat aanvragers alleen terecht komen bij makelaars waarvan wij denken dat ze hen zullen liggen wat betreft tarief, werkwijze en kwaliteit. Zo is onze service dus niet alleen een manier voor u om meer klanten aan te trekken, maar ook om dit door de juiste klanten te laten doen. Bovendien betaalt u bij ons alleen voor resultaat: indien de klant van uw voorstel afziet, rekenen wij geen kosten. Dit gebeurt pas zodra de opdracht binnen is. Zo zult u veel tijd en geld besparen die u anders aan marketingactiviteiten had moeten besteden. Zo kunt zich focussen op datgene waar u goed in bent: mensen helpen met hun huis verkopen. Om zich bij ons aan te sluiten kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons tijdens werkuren telefonisch bereiken. Op andere momenten kunt u ons mailen. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn