Ik kom hier altijd de forro in Amsterdam dansen

Een aantal jaar geleden ben ik naar de hoofdstad van ons land verhuisd en sindsdien moest ik op zoek naar nieuwe hobby’s. Ik kom namelijk uit een klein dorp en hier was ik altijd fanatiek aan het volleyballen, maar in de stad heb je zoveel mogelijkheden dat ik een keer iets anders wilde gaan proberen. Ik heb daarom de afgelopen jaren allerlei sporten geprobeerd en die bevielen mij heel erg goed. Ik ben op een gegeven moment begonnen met het dansen van de forro in Amsterdam. Ik moet u eerlijk bekennen dat ik een aantal jaar geleden raar had staan kijken wanneer u mij verteld had dat ik de forro in Amsterdam zou gaan dansen. Toch ben ik op het spoor gekomen van de forro in Amsterdam door mij in de sportwereld te verdiepen in Amsterdam. Ik heb namelijk bij diverse verenigingen gesport en heel vaak kwam ik mensen tegen die de forro in Amsterdam dansten. Op een gegeven moment werd ik zo nieuwschierig naar de forro in Amsterdam dat ik graag eens meer wilde weten over deze dans. Ik ben daarom eens even gaan navragen waar iedereen deze forro in Amsterdam danste en ik kreeg te horen dat dat bij Braziliandancemasters.com was. Deze dansschool kende ik niet, maar ik wilde er graag meer van weten. Ik ben daarom maar eens even naar de site van deze school gaan kijken om te zien wat men hier allemaal aanbood. Ik zag op de site dat zij regelmatig dansavonden organiseren en dat je dan de forro in Amsterdam kunt uitproberen. Daar had ik meteen oren naar en ik ben daarom ook een keer naar zo’n avond toegegaan. Dat heeft mij de ogen doen openen en ik was dan ook meteen verkocht aan de forro in Amsterdam. Ik kan u zeggen dat ik nu al geruime tijd les heb bij deze dansschool en daar beleef ik heel erg veel plezier aan.

Ik ben helemaal verslingerd geraakt aan de forro in Amsterdam

Sinds een aantal maanden dans ik nu iedere week met heel veel plezier de forro in Amsterdam. Ik vind het heel erg leuk om eens niet competitief bezig te zijn en bovendien werkt het dansen voor mij heel erg bevrijdend. De mensen waarmee ik dans zijn ook altijd heel erg leuk en ik heb er dan in een korte tijd ook een hele familie bijgekregen. Dat is natuurlijk heel erg leuk en ik moet er dan ook niet aan denken dat ik zou moeten stoppen met dansen. Het is voor mij echt een uitlaatklep en die heb ik ook wel nodig want ik heb een zware baan. Bovendien bevallen mij de lessen heel erg goed. De mensen van BrazilianDancemasters weten heel goed hoe ze hun enthousiasme voor het dansen op hun leerlingen over moeten brengen en ze krijgen dan ook iedereen goed aan het dansen. De sfeer tijdens de lessen is ook altijd heel erg leuk. Iedereen is gewoon lekker aan het dansen en het gaat er niet per se om wie de beste is, maar bovenal of iedereen plezier heeft. Ik zou deze dansschool dan ook aan iedereen willen aanraden die ook op zoek is naar een nieuwe hobby.

Ik dans hier iedere week met heel veel plezier

U zult het inmiddels wel in de gaten hebben, ik ben zeer tevreden over deze dansschool. Ik kan iedereen aanraden om ook een keer hier te komen dansen. Het is namelijk zo dat:

  • deze dansschool altijd ruimte heeft voor nieuwe leerlingen
  • deze dansschool regelmatig openbare dansavonden organiseert
  • u hier voor een heel goede prijs lessen kunt volgen

Kijk snel even op de site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn