Een kantoorruimte in Amsterdam waar je goed kunt werken

Een kantoorruimte in Amsterdam waar je goed kunt werkenAls je een nieuw kantoor nodig hebt, kun je het maar beter gelijk professioneel aanpakken. Je moet zeker niet onderschatten hoe belangrijk een werkplek is. Ik had eerder een klein bedrijf dat is begonnen in een klein kamertje in Amsterdam. Maar al snel begon het te groeien en moest ik een nieuwe kantoorruimte in Amsterdam zien te vinden. Dit was echt niet makkelijk. De ene keer was het veel te klein, de andere keer was het onbetaalbaar. Of er was geen enkele voorziening. Daar moest ik allemaal niet aan denken. Ik wilde een goede kantoorruimte in Amsterdam waar niet alleen ik maar ook mijn medewerkers goed zouden kunnen werken. Mijn ervaring is dat een werknemer beter functioneert als hij of zij zich goed voelt op de werkvloer. En ik geloof er heilig in dat goede voorzieningen hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Dus ik ging op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam die heel wat te bieden zou hebben:

  • Bereikbaarheid
  • Netwerkbijeenkomsten
  • Met flexibele werkplekken en ontvangstruimtes
  • Receptie- en telefoondiensten

Maar qua prijs moest ik wel realistisch blijven. Dus als dit allemaal zou kunnen voor een aantrekkelijk prijsje, zou dat heel mooi zijn.

De ideale kantoorruimte in Amsterdam voor jou

Ik ben online naar een nieuwe kantoorruimte in Amsterdam gaan zoeken en op een goed moment kwam ik de site tauro.nl tegen. Ik was gelijk geïnteresseerd, want dit Amsterdamse pand heeft zo ontzettend veel te bieden. En ik moet zeggen dat de huurprijzen me ook heel erg meevielen. Dat is echt heel fijn, want soms werd ik een beetje moedeloos van de huurprijzen die voor een kantoorruimte in Amsterdam worden gevraagd. Soms dacht ik dat ik helemaal geen kantoor zou kunnen vinden dat ik kon betalen. Maar gelukkig is het bij Tauro een heel ander geval. Hier huur je niet alleen een kantoorruimte in Amsterdam, maar je krijgt er zo veel bij. Een receptie bijvoorbeeld, daar had ik stiekem altijd al van gedroomd. Zij nemen je echt veel werk uit handen, dat is zo geweldig. Bovendien wordt het contract gebaseerd op je persoonlijke wensen. Ze hebben allerlei soorten ruimtes, dus je kunt de ruimte kiezen die het beste bij jou en je kunt het inrichten zoals jij wil. Dus ik zou zeggen, ga gewoon naar de site van Tauro en maak zo snel mogelijk een afspraak, mocht je een kantoorruimte in Amsterdam zoeken. Daar vind je ongetwijfeld wat je zoekt…

Een betere sfeer op de werkvloer dankzij Tauro

Ik kan niet beschrijven hoe belangrijk het is om een goede kantoorruimte in Amsterdam of in welke stad dan ook te hebben. Het mooie bij Tauro is dat ze ontzettend veel bijzaken kunnen overnemen voor je. Je kunt extra ruimtes bij ze huren, ze kunnen de post voor je doen, ze regelen een lunch als dat nodig is. Mocht een telefoon niet werken dan kun je ook bij ze terecht. En ik merk dat dat voor mij en mijn medewerkers echt een uitkomst is. Dat wij veel beter kunnen werken en ons kunnen focussen op ons eigen werk. Iedereen zit goed in z’n vel, sinds we bij Tauro zitten is de sfeer op de werkvloer echt verbeterd en dat is iets onbetaalbaars. Dat betekent ook weer veel positiefs voor de resultaten, iedereen is echt productiever. Je kunt ook nog eens gebruik maken van ruimtes in andere vestigingen, zoals Haarlem, Den Haag of Delft bijvoorbeeld. Dat is ook heel fijn als je klanten en zakenrelaties in het hele land actief zijn. Kortom, het is zeker de moeite waard om contact op te nemen met Tauro.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn