Inbound marketing, misschien is dit wel iets voor u

Bent u bekend met komt inbound marketing en zou u daar ook erg graag gebruik van willen maken? Dit is uiteraard een vak apart en we kunnen het ons goed voorstellen dat u op zoek bent naar een marketingbedrijf dat dit werk uit uw handen kan nemen. U doet er waarschijnlijk alles aan om een hogere plek in Google te bemachtigen. Uw host helpt u wellicht met seo en linkbuilding en misschoen doet u een poging om via Adwords in de schijnwerpers te komen. Laat u zelfs spotjes en banners ontwerpen die op sociale media zoals Facebook en YouTube worden weergegeven? Dan doet u al erg veel aan internetmarketing. Maar hebt u hier eigenlijk wel onderzoek naar gedaan? Hoe zit het bijvoorbeeld met klantenbinding? Weet u wat ze van u willen en laat u weleens een survey rondgaan? Er zijn vele vormen van inbound marketing waarmee u uw reikwijdte niet alleen kunt vergroten, maar ook klanten mee kunt vasthouden. De eerder beschreven internetmarketingvormen zijn voorbeelden van outbound marketing. Zeker in het geval van banners, filmpjes en Adwords. Door een combinatie van beide zult u pas echt een goed resultaat krijgen en dat is waar teamnijhuis.com om de hoek komt kijken. We zijn namelijk tevens gespecialiseerd in inbound marketing en beschikken over de kennis en de vaardigheden om klanten aan uw bedrijf te binden terwijl dat niet op een opdringerige manier gebeurt. Klinkt u dat als muziek in de oren en ziet u inbound marketing wel zitten? Stel dan al uw vragen per mail, chat of telefoon aan onze klantenservice.

Vraag ons gerust alles over inbound marketing

Dankzij inbound marketing zal uw bedrijf veel klantgerichter kunnen werken. Want u kunt uw content in de vorm van seo teksten en Adwords wel op orde hebben, maar weet u eigenlijk wel wie uw doelgroep is en wat zij van u verwachten? Gaat het telkens weer om vluchtige contacten en dus om eenmalige bezoekjes en bestellingen? Dan levert uw huidige marketingstrategie slechts half werk op. Het is zaak om aan inbound marketing te denken. Wat wij onder andere voor u gaan onderzoeken komt neer op het volgende:

  • Waar moet u beginnen?
  • Tegen wie praat u eigenlijk?
  • Tegen wie wilt u eigenlijk praten?
  • En wie is de ideale klant voor uw bedrijf?

Laat de ideale klant dankzij Team Nijhuis in kaart brengen zodat u weet wat voor hen de ideale situatie is. Wij beginnen met het maken van een digitale marketing review. Op basis van deze gegevens kunnen we u helpen bij het opzetten van een digitaal netwerk waarbij pull in plaats van push centraal komt te staan. U trekt bestaande en nieuwe klanten naar u toe zonder opdringerig over te komen. Het zal er ongetwijfeld toe doen leiden dat uw klandizie toeneemt en daardoor ook uw omzet.

Nog vragen over deze methode? Klim dan in de pen

Naast inbound marketing kunnen we uiteraard nog veel meer voor u betekenen. U kunt namelijk ook kiezen voor een heel ander pakket. Op basis van onze analyse kunt u bepalen wat de beste methode is. Daar zullen we u uitvoerig over adviseren en we hopen dan ook een lange vruchtbare samenwerking te kunnen aangaan. Reken er maar op dat het ontwikkelen van Adwords campagnes ook zeker geen kwaad kan. Zo vindt men het prettig om relevante bedrijven te vinden, hoog bovenaan de zoekresultaten van Google. Men kiest daar bepaalde zoekwoorden voor uit en die hebben we verwerkt in deze Adwords-reclameboodschappen maar ook in de teksten die op uw website worden geplaatst.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn