Veelzijdige facturatie software met nuttige functies

Hebt u uw eigen onderneming, dan kent u zowel de leuke en minder leuke kanten van het ondernemerschap. U bepaalt helemaal zelf hoe u uw dag indeelt, maar daar komt wel bij dat u een of twee keer per maand facturen moet opmaken en opsturen naar klanten. Veel zelfstandig ondernemers factureren met programma’s van Microsoft Office. Ook u bent vast bekend met de voor- en nadelen van de verwerkingsprogramma’s Word en Excel. Voor de kleinere, simpele zaken zijn deze programma’s prima. Als facturatie software is het echter vaak wat minder. Zeker wanneer u een grote factuur wilt opmaken laten Word en Excel vaak te wensen over. De facturatie software van Faktum Factuur biedt de oplossing voor alle verloren tijd die u anders steekt in het uitvogelen van functies van Office programma’s. Faktum Factuur facturatie software heeft ook veel functies voor veelzijdige doeleinden. Het verschil met Office is echter dat de functies heel eenvoudig zijn. Zo voorkomt u fouten én bespaart u tijd, en dus geld. Ter illustratie geven we alvast een greep uit de vele handige functies:

  • Facturen opstellen
  • Offertes opsturen
  • Pakbonnen samenstellen
  • Orderbevestigingen versturen
  • Automatische herinneringen versturen

Lees hieronder wat u nog meer kunt met de software van Faktum Factuur.

Bespaar tijd en geld met geautomatiseerde facturatie software

U bespaart met de facturatie software van Faktum Factuur tijd en geld doordat de functies gemakkelijker en dus sneller zijn in gebruik. Maar er zijn meer redenen waarom u tijd kunt besparen met het factureringsprogramma. Met de factuursoftware wordt factureren volledig geautomatiseerd. U hoeft daardoor niet iedere keer de opmaak en inhoud in te vullen in Word of Excel. In plaats daarvan stelt u de facturatie software eenmalig in en kunt u daarna heel snel en eenvoudig toekomstige facturen maken. U stelt voor de opmaak bijvoorbeeld uw huisstijl en logo van uw onderneming in. Het mooie hiervan is ook dat de facturen er altijd hetzelfde uitzien. Bovendien maakt u niet fouten die gemakkelijk gemaakt zijn met andere programma’s. Faktum Factuur maakt het zo gemakkelijk mogelijk voor u om het systeem snel onder de knie te krijgen. Op de website staat een volledige handleiding die u ieder moment kunt raadplegen. Dit kost weinig tijd want de handleiding is ingedeeld per onderwerp. Misschien nog wel makkelijker zijn de video tutorials. Met die filmpjes ziet en hoort u ook nog eens hoe u de facturatiesoftware het best kunt gebruiken. Al snel maakt en verzend u binnen enkele minuten de maandelijkse factuur.

Probeer 60 dagen de gratis proefversie

Is de facturatie software van Faktum Factuur iets voor u? Dit weet u uiteindelijk natuurlijk het best door dit in de praktijk te ervaren. Gelukkig is er een gratis proefversie beschikbaar op de website. Iedereen kan deze proefversie gratis downloaden via de website https://www.faktumfactuur.nl/. Downloaden kan wanneer u maar wilt en de gratis versie van de facturatie software is wel 60 dagen geldig. Daardoor kunt u ook echt ervaren of het programma iets voor u is, omdat u meerdere facturen gratis kunt opstellen en versturen. In tegenstelling tot veel andere proefversies van programma’s kunt u bij deze proefversie bovendien direct gebruikmaken van alle functies. U krijgt daardoor gelijk een goed beeld van alle mogelijkheden van het facturatieprogramma. Als u er vervolgens voor kiest om de betaalde versie te nemen, worden al uw gegevens van de gratis proefversie gewoon voor u behouden. U hebt dan gelijk al een begin gemaakt met uw online, geautomatiseerde administratie. Met de volledige licentie krijgt u ook telefonische ondersteuning en gratis automatische updates. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen met een van de vriendelijke medewerkers.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn