Koop bij ons snel en gemakkelijk uw visum voor Turkije

Evisumdienst - Visum turkijeVeel mensen uit Nederland gaan graag op vakantie naar Turkije. Of dit nou is om familie of vrienden te bezoeken, om te genieten van het heerlijke weer aan de prachtige kusten, of om het mooie binnenlanden te verkennen. Voordat u dit land binnen komt heeft u echt een visum voor Turkije nodig. Wij van eVisumdienst.nl zorgen ervoor dat u snel en gemakkelijk over de juiste papieren beschikt zodat u niet voor nare verrassingen of lange wachttijden op het vliegveld komt te staan. Waar het voorheen mogelijk was om uw visum voor Turkije op de luchthaven of grenssteden aan te schaffen, zijn deze regels inmiddels aan het veranderen. Zonder rompslomp uw visum voor Turkije in handen hebben doet u door bij ons voor vertrek de benodigde papieren aan te vragen. Het is ook mogelijk om uw visum voor Turkije aan te schaffen bij op de site van de Turkse overheid, maar wij bieden veel voordelen en een betere service dan aldaar. Op onze site kunt u namelijk in het Nederlands alle benodigde informatie verstrekken en ook met onze Nederlandse hulpnummers bellen, dit in tegenstelling tot de Engelstalige of Turkse service bij de Turkse overheid. Ook is het bij ons mogelijk om uw visum voor Turkije aan te schaffen door te betalen met iDEAL, terwijl het bij de overheid van Turkije alleen via een creditcard kan. Zoals u kan lezen zijn er dus veel gunstige factoren die er voor zorgen dat u kiest voor onze service. U heeft misschien iets meer kosten dan als u het visum voor Turkije direct bij de Turkse overheid aanvraagt, maar daar staat een uitstekende dienstverlening en service van ons bedrijf tegenover. Een visum voor Turkije kunt u maximaal drie maanden voor het vertrek bij ons aanvragen. De minimale tijd is 24 uur voor vertrek, maar wij raden aan om minimaal 14 dagen voor vertrek uw papieren op orde te hebben zodat u niet voor verrassingen komt te staan en zeker bent van een heerlijk verblijf. De papieren die wij verschaffen zijn zes maanden geldig. Binnen deze zes maanden mag u met uw visum voor Turkije zo vaak als u wil naar het land reizen. De enige voorwaarde hieraan is dat uw verblijf niet langer dan 90 dagen achter elkaar duurt. Indien u weer terugreist mag u weer 90 dagen in het land verblijven. Er zit geen maximum aan het aantal keer dat u het land in en uit gaat, behalve dus de voorwaarde dat u niet langer dan 90 dagen achter elkaar in het land mag zijn.

De voordelen van het aanschaffen van een visum voor Turkije bij ons

Zoals eerder in dit stuk is vermeld is het ook mogelijk om rechtstreek bij de Turkse overheid de benodigde papier aan te vragen. Voor de aanvragen die wij binnenkrijgen voor een visum voor Turkije bestellen wij de benodigde documenten bij de overheid van Turkije zodat u zelf er verder geen omkijken naar hebt. Een visum voor Turkije bij ons kost u €25,95. Op de site van de overheid kost het document omgerekend zo’n €20. Voor de extra kosten die wij rekenen krijgt u veel service en gemak terug, zodat het zeker de moeite waard is. De voordelen van eVisumdienst.nl zijn onder andere als volgt:

  • Verschillende manieren van betaling. Tegenover enkel het gebruik van creditcards op de site van de overheid stellen wij de mogelijkheid om ook met iDEAL snel en betrouwbaar te betalen.
  • Wij zijn goed bereikbaar voor u en kunnen u in het Nederlands te woord staan. Bij ons hoeft u niet per se Engels of Turks te kunnen om toch snel en gemakkelijk het visum voor Turkije te verkrijgen.
  • Gemakkelijk meerder visa aanvragen door de mogelijkheid om vier keer een visum voor Turkije met één formulier aan te vragen.
  • Bij vragen of als er problemen zijn met de aanvraag zorgen wij voor gratis advies en proberen we alle problemen voor u op te lossen.
  • U kun bij ons ook uw visum voor Turkije per post ontvangen als u daar behoefte aan hebt.

Zoals u kan zien bieden wij voor deze kleine meerprijs veel service.

Een betrouwbare en snelle service voor iedereen

Omdat wij veel ervaring hebben met het aanvragen van een visum voor Turkije weet u zeker dat u bij ons de juiste papieren zeer snel binnen hebt. Onze site is zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt en op bijna alle vragen die u maar kan verzinnen kunt u een antwoord vinden in onze ‘veelgestelde vragen’ sectie. Voor duidelijkheid over bijvoorbeeld hoe lang voor vertrek u een visum voor Turkije aan moet vragen kunt u bij ons op de site snel een antwoord vinden. Ook voor andere vragen die niet op de website staan kunt u uiteraard bij onze klantenservice terecht. Zowel via het internet als via de telefoon zijn wij uitstekend bereikbaar en zorgen we voor een snel en duidelijk antwoord op al uw vragen. Wij verlenen deze dienst zeer snel en zorgen er zeven dagen per week en 24 uur per dag voor dat u gegarandeerd binnen 24 uur uw visum voor Turkije binnen heeft. Daardoor komt u nooit voor vervelende situaties te staan als u eenmaal het land binnen wil gaan. Geniet zorgeloos van prachtige steden als Ankara en Istanbul en bak uzelf bruin in de zonnige oorden aan de kusten van Turkije. Schakel is ons in en met slechts een paar muisklikken en het invullen van enkele informatievelden zit u voor het weet in het vliegtuig op weg naar een prachtige vakantie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn