Revolutionaire communicatie door glasvezel internet

Sinds het begin van het korte bestaan van het internet is de manier waarop mensen toegang krijgen tot het wereld wijde web al meerdere malen vrij ingrijpend veranderd. De opkomst van het internet stelde de doorsnee burger in staat om via de computer met iemand aan de andere kant van de wereld realtime te communiceren. Dit gebeurde aan het eind van de jaren tachtig en de vroege jaren negentig van de vorige eeuw. Niemand had toen al kunnen voorzien wat voor een impact het internet later op onze manier van leven zou gaan hebben. Zeker over de mogelijkheden die het internet ons nu biedt had niemand toen durven dromen. Het huidige internet is ontzettend snel, met name de nieuwste vorm: glasvezel internet. Glasvezel internet is de nieuwste technologie die een snellere manier van communicatie mogelijk maakt dan wat de mens ooit heeft gekend. Herinnert u zich de inbelverbinding van vroeger nog? Het eindeloze laden van de pagina’s in uw webbrowser? Dankzij de opkomst van het glasvezel internet is die ronddraaiende zandloper nu voorgoed verleden tijd. Deze ontzettend trage inbelverbinding van vroeger zal voor de komende generaties onvoorstelbaar lijken. Hoewel snelle communicatie nog erg nieuw is, merkt iedereen hoe snel men hier gewend aan raakt. Hoe lang wilt u wachten op het laden van een internetpagina? Meer dan drie seconden wordt door veel mensen al gezien als een groot oponthoud wat eigenlijk compleet onacceptabel is. Als u glasvezel internet heeft, zult u hier echter nauwelijks tot geen last van hebben. De komst van het relatief goedkope internet via de kabel en breedbandinternet heeft sinds het begin van de eenentwintigste eeuw de inbelverbinding compleet overbodig gemaakt. Hoewel glasvezel internet al een hele tijd bestaat, zijn er toch nog een hele hoop mensen die gebruik maken van een verbinding via de kabel. Deze werkt over het algemeen prima, maar met de razende vooruitgang van de technologie is steeds beter te merken dat ook deze manier van internetten al behoorlijk verouderd is. De voordelen van glasvezel internet zijn duidelijk aan te wijzen. Met glasvezel internet zult u een stuk minder last hebben van ergernissen wegens slecht ladende webpagina’s of haperende verbinding. Glasvezel internet biedt oplossingen voor de belangrijkste valkuilen van een verbinding via de kabel:

  • super snel internet
  • uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
  • een stabiele internetverbinding, ook tijdens de spitsuren
  • ook bij meerdere apparaten een constante kwaliteit
  • een open netwerk, met daardoor maximale keuzevrijheid uit alle beschikbare providers

Kortom, glasvezel internet is op alle vlakken een verbetering. Daarbij kunt u altijd een bundel kiezen die het beste past bij uw eigen wensen en persoonlijke budget, omdat u een keuze heeft uit abonnementen van tientallen verschillende providers.

Zakelijk glasvezel internet van DSD Business Internet

Voor bedrijven is een snelle internetverbinding eigenlijk zo goed als onmisbaar geworden. Een langzame internet verbinding slokt namelijk een hoop kostbare tijd op die op vele manieren beter besteed had kunnen worden. Daarom is het voor ieder bedrijf aan te raden om de overstap naar glasvezel internet op zijn minst serieus te overwegen. Om welke reden zou u het immers laten? Bedrijven die de mogelijkheden van glasvezel internet voor hun situatie willen verkennen kunnen goed terecht bij DSD Business Internet. DSD Business Internet levert zakelijk glasvezel van de glasvezelnetwerken van de belangrijkste landelijke spelers. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan KPN Wholesale, Eurofiber, Tele2, Unet en Ziggo zakelijk. Omdat DSD Business Internet met al deze providers samenwerkt, bent u verzekerd van de beste deals. Door de samenwerking met landelijke internetproviders is het vanzelfsprekend dat de zakelijke glasvezelverbindingen ook door heel Nederland geleverd worden. U kunt kiezen uit een breed aanbod van diensten, zoals:

  • Internet Access
  • ISDN over IP
  • een gesloten IP-VPN
  • een gesloten E-VPN

U bent hoe dan ook verzekerd van een uiterst scherpe prijs voor het glasvezel internet vanwege de Wholesale overeenkomsten.

Meer weten? Kijkt u dan vooral eens rond op de website

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt in zakelijk glasvezel internet, dan kunt u bij DSD Business Internet terecht voor advies op maat. Op deze manier is het heel erg eenvoudig om er achter te komen wat de beste oplossing is voor uw situatie. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van glasvezel internet? Laat u dan vrijblijvend adviseren door DSD Business Internet. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier invullen dat op deze website staat: https://fiber.gakijken.nl/. Slechts een paar gegevens zijn nodig voor het starten van een onderzoek naar glasvezel internet aan uw adres, namelijk: het aansluitadres, de gewenste snelheid en het type dienst waar u naar op zoek bent. Vervolgens ontvangt een voorstel, wat natuurlijk ook compleet vrijblijvend is. Een groot voordeel van het verkennen van uw opties via DSD Business Internet is dat hier ook word deelgenomen aan diverse glasvezel projecten in Nederland. Er zijn namelijk een hele hoop lokale en regionale initiatieven voor de aanleg van nieuwe glasvezel netwerken. Grote kans dat er ook een bij u in de buurt zit! Ook als er nog geen glasvezel netwerk op uw locatie aanwezig is, is het op deze manier mogelijk om de vraag naar glasvezel te bundelen waardoor binnen een gebied een geconcentreerde behoefte is aan glasvezel. Hierdoor kunnen aansluitingen ver onder de gebruikelijke vraagprijs worden gerealiseerd. Een paar voorbeelden van deze projecten zijn Citynet Amsterdam, Glasvezel Eindhoven, Breedband Helmond en Breedband Deurne. Nadere informatie over deze projecten kunt u eveneens vinden op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn