Leer hier alles over de Bento box

Hebt u geen zin om te koken? Wilt u eens lekker sushi gaan afhalen? Dan geven we u groot gelijk. Er wordt nogal wat sushi en andere fastfood producten afgehaald doordeweeks. Veel gezinnen hebben geen tijd meer om na hun werk nog te koken. Soms zijn er zelfs nog avondactiviteiten die gehaald moeten worden. Dan is er simpelweg geen tijd meer over om nog een maaltijd in elkaar te zetten. Kiest u dan eens voor ons afhaalrestaurant dat u vindt op fresh2go.nl. Bestel bij ons een keur aan lekkere Japanse gerechten waaronder de befaamde Bento box. Hebt u nog nooit van de Bento box gehoord? Leest u dan vooral even verder want in deze tekst zetten we de Bento box centraal. De Bento box is zoals de naam al zegt, een doos met allerlei lekkere ingrediënten die u na ontvangst niet meer hoeft op te warmen. Dat doen we natuurlijk al voor u zodat u het direct op kunt eten. Wilt u trouwens de Bento box liever ophalen in een van onze 3 vestigingen in Amsterdam? Dan doen we daar beslist niet moeilijk over. Het is dan trouwens aan te raden om van te voren even te bellen. Belt u uw bestelling door en kies de tijd uit waarop u de Bento box wilt afhalen. Dan zorgen wij ervoor dat het op de afgesproken tijden voor u klaarstaat. Dat heeft als groot voordeel dat u niet met wachttijden zit. Loopt u naar binnen, betaal de gerechten cash of met u pinpas en haast u naar huis om de heerlijke Bento box te verorberen. De Bento box bestaat uit kip-, vlees- of visgerechten maar u kunt het ook geheel vegetarisch of veganistisch bij ons bestellen. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils. Vergeet u niet om na het lezen van deze tekst onze site te bookmarken? Dan vindt u ons snel weer eens terug want we gaan er vanuit dat u niet eenmalig een Bento box of ander sushi gerecht gaat bestellen bij ons. Laat ons u overtuigen en probeer het daarom eens een keertje uit. U gaat hier absoluut geen spijt van krijgen!

Is de Bento box iets voor u? Bestel het vandaag nog!

Bent u het zat om elke keer maar weer naar de snackbar op de hoek te moeten lopen als u eens geen zin hebt om te koken? Wilt u liever iets minder vet eten? Dan is pizza, Chinees, Grieks of iets uit de grill room af te raden. U wilt niet weten hoeveel vet, suiker en vooral zout er wordt gebruikt. Dat hoort ook wel een beetje bij die gerechten. Maar na het eten voelt u zich misschien zwak. Het geeft u vast een slecht gevoel dat u dit hebt gedaan en dat kan niet de bedoeling zijn. Natuurlijk, een keertje is leuk, ook voor uw kinderen. Maar kies ook als u graag fast food wilt hebben zo nu en dan eens voor een gezond gerecht. Dat kunnen we van sushi wel zeggen. Ook al is de verleiding groot om er diverse sauzen bij te bestellen. Doet u het rustig aan met de extra’s en geniet vooral van de inhoud van bijvoorbeeld de Bento box of van een sushi: met lekkere stukjes opgerolde vis. Wilt u liever groentehapjes in de welbekende zeewiervellen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. In een Bento box vindt u voornamelijk rijst, vis, vlees en/of groenten. Het gaat hierbij niet om opgerolde stukken voedsel zoals dat bij de traditionele sushi het geval is. U kunt dit meer zien als een traditioneel gerecht zoals u dat bij Chinees of Indisch eten terugvindt. Het eet zeker iets gemakkelijker en als u de stap naar sushi niet zo aandurft, dan raden we het u absoluut aan om de Bento box te proberen. Wij leveren de Bento box in zowel gezonde lunches als dinergerechten aan. Wilt u liever zelf uw maaltijd samenstellen? Dan vindt u op onze website diverse lekkere recepten die u absoluut moet proberen! Wel kan het zo zijn dat u deze ingrediënten niet allemaal terug kunt vinden in de supermarkt. Maar de plaatselijke toko voldoet hier waarschijnlijk wel aan. Als u dan toch een keer de tijd hebt om uitgebreid te koken, maakt u dan eens een Bento box gerecht. Als voorproefje kunt u natuurlijk eerst de onze uitproberen!

Hebt u hier verder nog vragen over? Wij staan voor u klaar

Maakt u eens een bestelling via onze website! U zult zien dat we snel bij u voor de voordeur staan. Natuurlijk is het wel zo dat we enkel in de hoofdstad van dit land bezorgen en in een aantal dorpen er omheen. Maar niet getreurd, er zijn vast concurrenten van ons te vinden in de andere grotere steden van Nederland waar u een Bento box kunt kopen. Hebt u verder nog vragen over dit gerecht of over sushi? Schroom dan niet langer maar klim in de pen. U kunt ons altijd even:

  • Opbellen
  • Mailen
  • Of loop bij een van onze vestigingen naar binnen.

Alle contactgegevens staan vermeld op de website. Op de site vindt u tevens vele voorbeelden van onze gerechten. Wilt u nog meer zien? Kijkt u dan op ons Instagramprofiel of gaat u ons volgen via Twitter. Via deze sociale media posten we onze actuele kortingen en onze nieuwe gerechten dus volgt u ons nu direct!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn