Leer zoeken naar een java software engineer vacature

javavacatures - java software engineer vacatureZelf ben ik niet erg goed met internet en met de computer, maar mijn zoon juist des te meer. Ik vind het niet altijd even gemakkelijk mee te gaan met de moderne tijd. Vooral op elektronisch gebied vinden de ontwikkelingen erg snel achter elkaar plaats. Alhoewel ik de voorkeur geef aan het geluid van de grammofoonplaat en het knarsende geluid van de ouderwetse radio, is het toch zogenaamde ‘ nieuwe geluid’ van tegenwoordig ook best goed. Natuurlijk heeft de grammofoonplaat een eigen geluid, maar dit heldere geluid wat er tegenwoordig uit mijn nieuwe boxen komt is erg mooi. Mijn zoon heeft laatst zelfs voor mij houten boxen gekocht. Eerst vond ik het een beetje gek, maar het staat erg goed in mijn interieur. De boxen staan in de houten televisiekast en valt dus eigenlijk helemaal weg. Mijn zoon doet altijd erg veel voor mij en wil dat ik mee ga met de tijd. Hij heeft voor mij een computer gekocht en mij een cursus met computerlessen cadeau gedaan. Nu wil ik iets voor hem terug doen. Hij is op zoek naar een java software engineer vacature en ik wil graag als verrassing de perfecte java software engineer vacature voor hem vinden. Zo gezegd, zo gedaan en ik ging voor hem op zoek.

Regel een java software engineer vacature vanuit het buitenland

Elke paar maanden ben ik te vinden in ons huisje in Frankrijk. Ik vind het er heerlijk en zou het liefst het hele jaar door daar vertoeven. Tegenwoordig neem ik mijn computer mee zodat ik daar ook ermee kan oefenen. Ik ging nu vanuit mijn luie stoel op het terras in Frankrijk op zoek naar een geschikte java software engineer vacature. Al gauw vond ik de website javavacatures.nl en ik zag allemaal vacatures die wellicht iets zijn voor mijn zoon. Ik wist dit natuurlijk niet zeker, dus ging ik op onderzoek uit. Hij woont in Amsterdam maar heeft een auto dus is niet speciaal gebonden aan die plaats. Op de website van javavacatures kun je zoeken op woonplaats, dus ik zocht op:

  • Amsterdam
  • Haarlem
  • Utrecht

Uiteindelijk vond ik een hele geschikte java software engineer vacature in Amsterdam. Het leek me geweldig om mijn zoon te verrassen met deze java software engineer vacature en dat terwijl ik in Frankrijk zat. Ik wen steeds meer aan de computer en begin nu ook de voordelen ervan te zien. Wie had ooit kunnen bedenken dat ik vanuit het buitenland een java software engineer vacature voor mijn zoon zou kunnen vinden?!

Internet is de uitvinding van de eeuw

Tegenwoordig ben ik helemaal bijgedraaid van mijn afkeer voor moderniteit. Ik ben super blij dat mijn zoon mij heeft geleerd hoe om te gaan met de computer en ik ben nog blijer dat ik iets voor hem terug heb kunnen doen. Toen ik in Frankrijk die java software engineer vacature voorbij zag komen, heb ik direct nagevraagd wat de baan in zou houden. Inhoudelijk was ik niet bekend met de eisen, maar ik had het CV van mijn zoon doorgestuurd en ze waren direct al erg tevreden. Ik wist niet zeker of mijn zoon dit vervelend zou vinden, maar wie niet waagt wie niet wint. Ik werd vlak na het opsturen van het CV gebeld met de vraag of mijn zoon op gesprek langs wilde komen. Ik vertelde hen dat ik als verrassing voor mijn zoon op zoek was gegaan naar een java software engineer vacature en ze vonden het een erg origineel idee. Mijn zoon was super blij toen hij hoorde dat hij de baan had gekregen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn