Lekker van de zon genieten tijdens het werken in Lissabon

Waarom zou je werken en wonen in een druilerig land als Nederland, als je ook lekker in een zonnig oord kan gaan werken? Het is bijvoorbeeld ook een optie om gewoon lekker in Lissabon te werken. Je zit dan meteen in een van de mooiste hoofdsteden van Europa en je bent in een zonnig land. Uiteraard moet er ook gewerkt worden, maar dat moet je in Nederland ook. Het verschil zit hem juist in de uurtjes na je werk. Want je hebt vrije dagen, weekenden en vrije avonden. Wat is er nou lekkerder dan om die in een mooi zonnig land in te vullen? Uiteraard is het wel afhankelijk van de vacatures die open staan in Lissabon en het werk dat je kunt en wil doen. Als je druk bezig bent met je carrière bij een bedrijf in Nederland, dan is dit misschien niet direct de beste optie. Als je wat vrijer in het leven staat en nog een echte commitment hebt gemaakt, dan zijn uitstapjes naar het buitenland uiteraard erg fijn. Wat dat betreft doe je er goed aan om bijvoorbeeld via gedma te gaan werken in Lissabon. Je blijft dan in Europa en dus val je nog onder de Europese Unie en dat maakt werken in Lissabon relatief eenvoudig. Je bent ook in een zonnig warm land waar het ook in de herfst en winter heerlijk vertoeven is. Je proeft ook nog eens een andere cultuur samen met ander eten, een andere manier van leven en een unieke manier van bestaan. Werken in het buitenland en in dit geval dus werken in Lissabon, kan zeker een perspectief bieden op je eigen cultuur, je eigen waarden en hoe je in het leven staat. Door opeens anders te leven, ga je dingen ook sneller herwaarderen. Dingen die ooit heel belangrijk leken zijn dat daarna misschien niet meer en dingen die je in eigen land voor lief nam, begin je door de periode in het buitenland misschien juist nog meer te waarderen. Maar voor het allemaal zo ver is, moet je dus nog wel een baan zien te vinden en dus moet je een beetje een idee hebben over de vacatures voor werken in Lissabon. Hiervoor kun je terecht bij gedma. Via de site van gedma.nl kun je meteen zien welke vacatures er open staan en waar jij dus op kunt solliciteren. Als er iets bij zit, dan is werken in Lissabon dankzij gedma dus heel dichtbij. Je kunt dan op zoek gaan naar de verschillende mogelijkheden die je hebt en zo snel solliciteren op een passende vacature. 

Surf snel naar de website en start met werken in Lissabon

Als je wilt weten wat voor je werk je kunt vinden als Nederlander in Lissabon, dan is gedma een goede plek om te beginnen. Hier vind je namelijk vacatures in Lissabon waar je zelf geen Portugees voor hoeft te spreken. Dat maakt het zoeken wel zo efficiënt. 

Kijk op gedma.nl voor vacatures in heel Europa

Je kunt uiteraard terecht op de site van gedma voor werken in Lissabon, maar je vindt op de site ook vacatures in andere Europese landen zoals: 

  • Spanje
  • Griekenland
  • Italië

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn