Leren pantoffels

Heb jij vaak last van koude voeten en twijfel je nog over wat voor soort sloffen je zult gaan kopen om dit probleem te verhelpen? Dan willen wij je graag aanraden om te kiezen voor de leren pantoffels van Shepherd. Waarom nu juist kiezen voor leer? Dit materiaal heeft de drager verschillende voordelen te bieden. Een eerste voordeel is dat het, nadat het goed ingelopen is, erg soepel is en perfect om de voeten heen past. Het zit mooi aangesloten, zonder dat het knelt. Dat is natuurlijk van belang, want knellingen zorgen voor een verminderde bloedsomloop en daardoor voor kou. Daarnaast zijn leren pantoffels een zeer goede keus, omdat het een heel sterk materiaal is. Het is slijtvast en gaat echt jaren mee. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je niet meteen weer nieuwe hoeft te kopen en dat je er echt dag na dag in huis op kunt lopen zonder dat ze meteen stuk gaan. Er moet dan wel bij gezegd worden dat dit natuurlijk enkel geldt voor de modellen die van echt kwaliteitsleer gemaakt zijn, maar bij de eren pantoffels van het genoemde merk is dat zeker het geval. Deze zijn van de hoogste kwaliteit en hebben daardoor een zeer lange levensduur.

Leren pantoffels met wollen voering

Daarnaast is een groot voordeel van de leren pantoffels van Shepherd dat deze allen uitgevoerd zijn met een voering gemaakt van schapenwol. Dit is in de eerste plaats prettig omdat het heel erg zacht is en daardoor zeer comfortabel aanvoelt. Tegelijkertijd is het zo dat wol voor een optimale warmte zorgt. Je zult hiermee niet zomaar meer last krijgen van koude voeten, maar te heet zul je het ook nooit krijgen omdat schapenwol zeer goed in staat is om de temperatuur van je lichaam te reguleren. Een ander pluspunt is dat wol goed in staat is om vocht op te nemen en nare geurtjes af te breken. Heb jij snel last van zweetvoeten, dan zul je met deze leren pantoffels geen last krijgen van natte en zweterige sokken en ook zal jouw pantoffel niet enorm gaan stinken. Dat is natuurlijk wel zo prettig op het moment dat jij ze weer uittrekt, het is dan wel zo fijn als je dan niet een enorme zweetlucht tegemoet komt. Er zijn dus vele redenen om te kiezen voor de leren pantoffels van Shepherd:

  • leer is soepel en vormt zich naar je voet
  • zij kiezen voor de hoogste kwaliteit, waardoor jij profiteert van een lange levensduur
  • het wol zorgt voor een goede regulering van de warmte van je voeten
  • je hebt geen last van zweetvoeten en nare geurtjes

Voor ieder wat wils

Daarnaast is een ander groot voordeel van dit bedrijf dat zij voor iedereen leren pantoffels in hun assortiment hebben. Voor baby’s, kinderen en volwassenen, voor dames en heren. Echt iedereen kan dus bij hen terecht! Daarnaast is het zo dat zij ook verschillende modellen aanbieden. Je kunt bij hen bijvoorbeeld leren pantoffels vinden die tot over de enkel komen, prettig voor mensen die het echt snel koud hebben! Maar ook lage instappers hebben zij in hun collectie. Bovendien bieden zij ook verschillende kleuren aan, waarbij natuurlijk wel altijd uitgegaan wordt van de natuurlijke kleurtinten van leer en wol, maar daarin bestaat ook voldoende variatie! Heb jij dus ook last van het probleem dat jij altijd koude voeten krijgt en zoek je naar sloffen die hier verandering in kunnen brengen, zodat je het weer comfortabel warm hebt? Kies dan voor de prachtige leren pantoffels van Shepherd, ook voor jou hebben zij een perfect paar op voorraad!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn