Opportuun

Opportuun is de vergelijker voor energie, internet, bellen, TV, telefonie en zakelijke energie. Waarschijnlijk bent u al jaren aangesloten de dezelfde leverancier voor deze zaken, maar de kans is groot dat het goedkoper kan. Sinds de liberalisering van de Nederlands energiemarkt zijn de prijzen flink gedaald en dat geldt ook voor internet, bellen en TV. Er is veel concurrentie en aanbieders willen u maar al te graag binnen halen, waar u dus van kunt profiteren. Met de online vergelijker van Opportuun ziet u direct waar u op kunt besparen en hoeveel. En omdat Opportuun zonder reclame werkt weet u zeker dat uw resultaten betrouwbaar zijn. Onze zoekresultaten zijn niet te koop en zo weet u dus zeker dat u de juiste keuze maakt. Probeer daarom nu de online vergelijker van Opportuun en ontdek waar u nog kunt besparen!

Opportuun is uniek

Opportuun is uniek, omdat wij intensief samenwerken met de leveranciers. Op deze manier kunnen wij garanderen dat uw aanbod past bij uw situatie. Wij stemmen alles in detail af op uw persoonlijke behoeften en wensen, terwijl wij ook voor u de prijs-kwaliteitsverhouding in de gaten blijven houden. Op deze manier kunnen wij u verzekeren van de laagste prijs, maar ook van de beste kwaliteit. En natuurlijk is ook overstappen zo geregeld bij Opportuun, want wij regelen alles voor u. Energie vergelijken bij Opportuun is heel gemakkelijk. Aan de hand van uw gegevens, zoals uw postcode, huisnummer en geschat verbruik gaan wij op zoek naar de juiste oplossing voor uw situatie. Ook is het handig om aan te geven of u de beschikking heeft over een enkele of een dubbele meter, want in sommige situaties is het voordeliger om te kiezen voor een dubbele meter. Met deze gegevens vergelijken wij de energieaanbieders voor u en krijgt u direct een overzicht te zien van alle aanbieders die beschikbaar zijn op uw adres. En heeft u een keuze gemaakt, dan zorgt Opportuun ervoor dat de overstap vlekkeloos verloopt. Wij zorgen ervoor dat uw huidige contract wordt opgezegd en dat u zonder problemen over kunt stappen op uw nieuwe aanbieder.

Ook voor internet, bellen en tv

Ook internet, bellen en tv vergelijken kan heel gemakkelijk bij Opportuun. U geeft uw adres op, zodat wij direct kunnen controleren welke aanbieders beschikbaar zijn voor u en u kunt gemakkelijk de resultaten filteren op uw eisen. Wilt u bijvoorbeeld onbeperkt kunnen bellen, of wilt u alleen internet vanaf een bepaalde snelheid? Met onze filters geeft u dit gemakkelijk aan, zodat u alleen maar de pakketten krijgt te zien die aan uw eisen voldoen. Daarnaast kunt u ook selecteren of u een alles in één pakket wilt, of alleen een combinatie van internet, bellen en TV. Op deze manier krijgt u alleen de zaken die u nodig heeft en betaalt u niet voor wat u niet gebruikt, dat is wel zo prettig. Bij Opportuun kunt u zowel sorteren op de actieprijs als de reguliere prijs. Op deze manier ziet u ook direct hoeveel u moet betalen als de actieperiode is afgelopen en komt u niet voor verassingen te staan. Zeker bij internet, bellen en tv is dit belangrijk, omdat u niet iedere maand wilt overstappen. Het overstappen gaat namelijk gepaard met het installeren van een nieuwe modem en het is mogelijk dat u even geen verbinding heeft in de tussentijd. Bij energie heeft u dit probleem niet, dus wij raden u aan om direct van energie aanbieder te wisselen als dit goedkoper is voor uw situatie. Maar wat uw situatie ook is, bij ons heeft in één klik een handig overzicht van de beste aanbieders voor energie, internet, bellen en tv.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn