Makelaar Nijmegen inschakelen bij huis kopen

De Nijmeegse regio is een prachtige streek om te wonen, het is dan ook niet verwonderlijk dat velen op zoek zijn naar een goede makelaar in Nijmegen. De stad heeft voor ieder immers wat te bieden: er kan gewinkeld worden, men kan er op stap gaan, er zijn voldoende sportfaciliteiten en ook het culturele aanbod is uitstekend. Daar komt nog eens bij dat je direct buiten het stedelijke gebied prachtige natuur vindt! Reden genoeg dus om hier te willen wonen! Overweeg jij hier een huis te kopen, dan is het inschakelen van een makelaar uit Nijmegen een goed idee. Hoewel het zeker mogelijk is om zelf al rond te kijken op de diverse websites en zo alvast te bepalen wat bij jullie wensen aansluit, is het toch echt aan te raden om voor de daadwerkelijke aankoop gebruik te maken van de diensten van een professional. Deze kan jullie bijvoorbeeld een advies geven over de hoogte van het bod dat jullie het beste kunnen doen. Ook kan hij voor jullie de staat van de woning bekijken en controleren of het bouwkundig gezien allemaal ook echt in goede staat verkeert. Je wilt immers niet dat je tijdens het klussen allemaal verborgen gebreken tegenkomt. Zo kan een makelaar in Nijmegen je dus op verschillende manieren goed van dienst zijn.

Verkoop via makelaar Nijmegen

Als je niet wilt kopen, maar juist wilt verkopen, dan is het ook raadzaam om gebruik te maken van de diensten van een makelaar uit Nijmegen. Daar zijn verschillende redenen voor aan te voeren, namelijk:

  • de taxatie van jouw pand en het bepalen van de vraagprijs
  • het laten maken van geschikte foto’s en het opstellen van een goede beschrijving
  • het aanbieden van de woning via diverse verkoopkanalen
  • het uitvoeren van de bezichtigingen
  • onderhandelen met kopende partijen
  • opstellen van al het nodige papierwerk

Dit zijn allemaal natuurlijk uitstekende redenen om te kiezen voor het inschakelen van een makelaar in Nijmegen. Zelf heb je weinig idee van hoeveel jouw huis waard is. Je kunt hiervan wel een schatting maken, maar als je er flink naast zit loop je het risico dat je veel te weinig ervoor krijgt of dat je zoveel vraagt dat je heel veel kopers misloopt. Het maken van goede en aantrekkelijke foto’s is ook een hele kunst, net als het opstellen van een beschrijving die correct is en mensen aanspreekt. Zelf heb je bovendien waarschijnlijk geen tijd om steeds aanwezig te zijn voor bezichtigingen en ook het onderhandelen over de prijs is iets wat je waarschijnlijk het liefst aan een ander overlaat. Daar komt nog bij dat de koopcontracten goed opgesteld moeten worden, zodat alles juridisch in orde is. Dit zijn allemaal zaken die je het best aan een goede makelaar in Nijmegen over kunt laten.

Jacobs Makelaardij biedt veel ervaring

Als het aankomt op het vinden van een goede makelaar in Nijmegen, dan zoek je natuurlijk het liefst iemand die veel ervaring heeft en die door anderen als betrouwbaar is genoemd. Jacobs Makelaardij voldoet aan deze punten! Deze makelaar in Nijmegen kun je uitstekend inschakelen op het moment dat jij in deze stad een pand wilt kopen of verkopen. En dat niet alleen, zij kunnen jou ook helpen op het gebied van een hypotheekadvies, wat bij het kopen van een huis natuurlijk ook altijd van belang is. Daarnaast bieden zij ook de mogelijkheid tot het uitvoeren van taxaties van diverse panden, ook daarvoor kun je dus bij hen terecht. Met andere woorden, zoek jij een makelaar in Nijmegen die betrouwbaar is, veel ervaring heeft en een totaalpakket biedt, dan is Jacobs Makelaardij de beste keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn