Materieel laten herstellen bij spuiterij Noordwijkerhout

Voor ons bedrijf hebben wij een aantal trucks en bestelbussen die bestellingen bezorgen bij klanten. Deze auto’s en trucks onderhouden we doorgaans zelf. Onlangs was een van de bezorgers tegen een lantaarnpaal aan gebotst en was het lakwerk zwaar beschadigd. Dat was een domper natuurlijk, maar zoiets kan gebeuren. We zijn toen direct op zoek gegaan naar een garage die de schade kon herstellen. We zijn toen terechtgekomen bij een spuiterij in Noordwijkerhout. Hier was het mogelijk het lakwerk weer te herstellen. De spuiterij in Noordwijkerhout was zeer ervaren met het herstellen van de auto, en hij zag er na de reparatie weer uit als nieuw. We hebben al ons materieel voorzien van ons logo en onze contactgegevens. Ook die informatie is nu weer goed zichtbaar op de auto’s. Hierdoor maken we gratis reclame als we onze trucks de weg op sturen. Voor ons is het essentieel dat die informatie goed te lezen is voor andere weggebruikers. We komen regelmatig aan nieuwe klanten die onze trucks en bussen op de weg hebben zien rijden. Zij zijn dan ook geïnteresseerd geraakt in onze diensten en bellen ons via het telefoonnummer dat op de bussen en trucks te zien is. Vandaar dat ons wagenpark en goed uit moet zien, en dat we daarvoor spuiterij Noordwijkerhout inzetten.

Afspraak maken bij spuiterij Noordwijkerhout

Toen ik de spuiterij in Noordwijkerhout had gevonden via hun website (https://spuiterij-noordwijk.nl/) kon ik meteen een afspraak maken. Dat heb ik gedaan door te bellen en uit te leggen welke schade er was ontstaan. De mensen van de spuiterij in Noordwijkerhout gaven ons direct een aantal tips en lieten weten dat we de bus de volgende dag langs konden brengen. Ze zouden de schade inventariseren en een offerte maken voor ons. Hiermee ben ik direct akkoord gegaan en de auto is dezelfde dag nog hersteld. De dag erop kon onze bezorger er weer mee de straat op. Dat soort diensten en de snelheid van de dienstverlening kom ik niet elke dag tegen. Deze werkwijze is wel essentieel voor bedrijven als de onze, die afhankelijk zijn van eigen materieel. Als we de auto een week lang bij de spuiterij in Noordwijkerhout hadden moeten laten staan waren we flink meer geld kwijt geweest. We hadden dan bestellingen moeten verplaatsen, met ontevreden klanten tot gevolg. Met behulp van de spuiterij in Noordwijkerhout hoefde dit niet en konden we onze zaken gewoon door laten gaan. Dat scheelde ons veel geld.

Lak beschermen tegen krassen

Ook voor advies over lak van auto’s of andere vervoermiddelen konden we terecht bij spuiterij Noordwijkerhout. Omdat onze auto’s al vrij oud zijn en de lak daarmee ook al enige jaren mee gaat, hebben zij geadviseerd de lak eens te coaten met een beschermende laag. Dit laten we binnenkort doen met al onze trucks. Hierdoor gaat het materieel een stuk langer mee. Hiervoor betalen we uiteraard, maar als ik de kosten afweeg tegen de kosten op de lange termijn, is dit voor ons een stuk voordeliger. Deze vooruitziende blik vind ik van grote meerwaarde. Ook interesse in een advies of een reparatie van lakwerk bij spuiterij Noordwijkerhout? Kijk dan op https://spuiterij-noordwijk.nl/. Het is eenvoudig een afspraak te maken, bijvoorbeeld via:

  • E-mail
  • Telefonisch contact
  • Langsgaan bij de garage

Het is altijd mogelijk langs de spuiterij in Noordwijk te rijden. Soms is er ruimte in de agenda om een klus direct te doen. Bij spoedklussen kan het de moeite waard zijn even langs te gaan of vooraf te bellen.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn