Nissan Navara

Bent u op zoek naar een prachtige terreinwagen? Kijkt u dan eens op onze website. Bent u hier al aanbeland en kunt u geen keuze maken? Dan kunt u os om advies vragen. De kans is groot dat we dit pareltje voor u uitkiezen: de Nissan Navara. Een relatief nieuw model van Nissan en we zijn er dan ook erg trots op dat we de Nissan Navara ook aan u mogen aanbieden. Benieuwd wat de Nissan Navara precies is en hoe deze auto er uit ziet? Dan kijkt u snel bij de Nissan Navara op de site en vergeet ook niet om verder te lezen, dan leggen we u uit waarom we denken dat de Nissan Navara voor vrijwel iedereen erg geschikt is. Ten eerste is de Nissan Navara uitgerust met vierwielaandrijving. Dat heeft als voordeel dat u ongeacht welk weer altijd veel grip op de weg hebt en u zich daardoor een stuk veiliger zult voelen op de weg. De Nissan Navara is dan ook een pick-up auto oftewel een terreinwagen. Met vierwielaandrijving kunt u tevens offroad rijden dus als u dat graag als hobby doet, dan hebt u aan een Nissan Navara een goede. Een Nissan Navara is dus erg geschikt voor de hobbyist die in het weekend graag een eindje door de bossen rijdt. Maar de Nissan Navara kan net zo goed ingezet worden om uw kinderen mee naar te school te brengen. De Nissan Navara is namelijk zeer veilig en heeft vele sterren gekregen op het gebied van veiligheid. Genoeg airbags, remassistentie, stuurbekrachtiging, stevige gordels en een kreukelzone waar je u tegen zegt. U zult altijd en overal zonder enige problemen aan kunnen komen. Doordat de Nissan Navara op alle banden wordt aangedreven zult u tevens meer grip hebben en daarmee voorkomt u een hoop brokken. Vergeet u niet om er ook winterbanden onder te zetten als de herfst aanbreekt? Dan zult u zich al helemaal geen zorgen meer hoeven maken en u bespaart ook nog eens op brandstof omdat u minder energie nodig hebt om voor uit te komen.

De Nissan Navara, misschien iets voor u?

Waarom komt u niet eens bij ons langs om een proefrit te maken in de Nissan Navara? Het is wel zo verstandig om even een afspraak te maken. Dan staat er sowieso iemand op die dag voor u klaar met wie u de Nissan Navara kunt gaan uittesten. Hij zal u alles kunnen vertellen over de Nissan Navara en wat er zoal bij komt kijken aan technische snufjes in deze wagen. De Nissan Navara wordt nog maar sinds 1997 geproduceerd. De huidige versie lijkt helemaal niet meer op de versie uit 1997 en zit natuurlijk bomvol elektronica zodat uw auto is aangepast aan de moderne maatstaven op het gebied van rijcomfort en veiligheid. Dat zult u zeker merken na een proefrit. Wilt u daarna meteen en offerte hebben? Dan krijgt u van ons een kop koffie en gaat u met ons aan tafel om te kijken wat u wel en niet nodig hebt. Zo kunt u kiezen uit de standaard Nissan Navara, de “kale” zullen we maar zeggen. Als u liever extra’s en accessoires er bij wilt hebben, dan kan dat meten worden opgenomen. Zo zijn er diverse accessoires en toevoegingen mogelijk, zowel voor het interieur als aan het exterieur. U hoeft er niet meteen mee akkoord te gaan, u krijgt de offerte mee naar huis en blijft geheel vrijblijvend, hoe lang u er ook over na wilt denken. Tenzij het gaat om een tweedehandse versie, dan is het wel zo handig om snel een keuze te maken want in dat geval zijn er altijd wel kapers op de kust. Onze vestiging bevindt zich trouwens in Saasveld, Twente. Mocht dit vlakbij u zijn, dan hopen we u snel te zien. Naast de Nissan Navara hebben we nog veel meer mooie modellen van Nissan maar ook van gerenommeerde merken zoals:

  • Toyota
  • Daihatsu
  • Isuzu
  • en nog vele andere Aziatische merken

Hebt u nog vragen? Stelt u ze dan gerust aan onze klantenservice

We zijn dus gespecialiseerd in twee dingen. Ten eerste in auto’s uit Japan en Korea en ten tweede hebben we ons daarbinnen toegelegd op de terreinwagens van deze welbekende merken. Niet alleen verkopen we nieuwe auto’s, ook verkopen we tweedehandse auto’s. En dat betekent dan natuurlijk weer dat u ze ook bij ons kunt komen aanbieden. Wij zorgen er wel voor dat u een mooie prijs krijgt, maakt u zich daar maar geen zorgen over. En misschien wilt u met dat geld wel investeren in een nieuwere terreinwagen. We hopen dan ook dat u bij het inruilen een mooie wagen terug zult weten te vinden. En anders vraagt u ons toch even om een rondleiding met uitleg. Wij zijn van alle markten thuis en bij ons bent u absoluut geen dief van uw eigen portemonnee. Natuurlijk doen we niet alleen aan inkoop en verkoop maar staan we ook voor u klaar als er iets kapot is gegaan. De Apk-keuring kunt u bij ons laten uitvoeren net als diverse grote dan wel kleine reparaties. Daagt u ons maar uit, als het nodig is bestellen we authentieke onderdelen van over de hele wereld. Wilt u daarom alvast een afspraak maken? Schroom dan niet langer maar belt u ons eens op, stuur een e-mail of maak online een afspraak via onze website http://www.lesscher4wd.nl/. We vinden ongetwijfeld de optimale terreinwagen voor u!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn