Profiteer van de diensten van de schoenmaker

Als uw schoenen kapot zijn of versleten, dan is het een verstandig idee om eens op zoek te gaan naar een echte schoenmaker. Hier is het namelijk heel goed mogelijk om er door middel van een reparatie voor te zorgen dat het paar weer als nieuw is. Dat kan echt! Gooi uw schoeisel dus niet zomaar weg, maar spaar uw portemonnee, spaar het milieu en de lagelonenlanden en kom naar de schoenmaker. In het verleden was dit heel bonton, maar vandaag de dag is het niet meer zo gebruikelijk om hier voor te kiezen. En dat terwijl een reparatie altijd stukken goedkoper is dan de aankoop van een nieuw schoenenpaar. Al met al hebt u dus geen enkele reden meer om niet voor een schoenmaker te kiezen. Want zeg nou zelf, u wilt toch ook niet nu al afscheid hoeven nemen van uw lievelingsschoenen? U wilt toch ook liever dat ze nog wat langer mee kunnen gaan? Twijfel dan niet langer maar hak vandaag nog de knoop door om te kiezen voor een schoenreparatie bij een ambachtelijke schoenmaker. Dit is een heel goed idee, omdat u er op die manier voor zorgt dat u geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee en bovendien zorgt u ervoor dat er minder afval komt op de wereld. Want er wordt al zo veel weggegooid! Als u nou graag wilt weten bij welke schoenmaker u het beste terecht kunt, dan is het heel mooi dat wij u op dit moment even treffen. Wij zouden namelijk graag even van de gelegenheid gebruik willen maken om u iets meer te vertellen over Schoenmakerij Flink. U vindt ons in Almelo, Hengelo en Nijverdal, dus als u in de buurt woont, dan hebt u het getroffen! Wilt u meer weten over onze diensten? Lees dan snel verder in de volgende alinea, want daar vindt u meer informatie over ons.

Onze schoenmaker staat voor u klaar

Wat voor een schoenreparatie uw schoeisel ook nodig heeft, bij ons kunt u in ieder geval te allen tijde terecht. Wij staan voor u klaar met alle soorten reparaties, zoals:

 • het herstellen van een zool
 • en naaien van los zittende stiksels
 • het aanbrengen van een nieuwe hak, al dan niet van staal
 • het waterdicht maken van wandelschoenen
 • uw nette schoenen er weer als nieuw uit laten zien
 • nieuwe veters leveren als uw huidige versleten zijn of ‘gaar’ zijn
 • de binnenbekleding van de schoen weer goed maken

En zo zijn er nog veel meer dingen die wij voor u kunnen doen. Wij zijn simpelweg van alle markten thuis en hoeven dan ook nooit iemand teleur te stellen. Zelfs als u denkt dat uw stoere stappers echt niet meer gerepareerd worden en beter linea recta naar de vuilnisbelt gebracht kunnen worden, dan kan Schoenmakerij Flink er nog wel mee uit de voeten. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten! Aarzel daarom niet om even contact met ons op te nemen om met ons te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw schoen. Als schoenmaker hebben wij bovendien geen nee te koop op het gebied van inlegzolen – bijvoorbeeld bij hielspoor of smalle voeten – impregneersprays, veters, schoensmeer, schoonmaakmiddelen, ritsen en dergelijke. Voorts zijn wij ook de specialist op het vlak van sleutels na laten maken. Onze schoenmaker biedt dus een weelde aan mogelijkheden, waar u als klant heel eenvoudig van kunt profiteren. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst even van de hoed en de rand weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met onze schoenmaker in zee zou willen gaan? Lees dan gerust even verder in de volgende alinea, want daar worden onze voordelen u haarfijn uit de doeken gedaan.

Als u voor ons kiest, dan kiest u voor een totaaloplossing

Er zijn vele redenen waarom u het beste voor Schoenmakerij Flink zou kunnen kiezen. Als u deze even tot u door laat dringen, dan zult u niet gauw meer anders willen.

 • Ten eerste leveren wij een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen.
 • Ten tweede beantwoorden wij graag al uw vragen over onze schoenmaker, zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor onnodige verrassingen komt te staan.
 • Ten derde hanteren wij een aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding voor accessoires en reparaties, waardoor u niet te diep in de buidel hoeft te tasten.
 • Ten vierde is de schoenmaker al vaak in de prijzen gevallen, wat ook laat zien dat u aan ons een betrouwbare en gerenommeerde partner hebt.
 • En ten slotte is het bij ons ook mogelijk om uw kapotte schoenen op te sturen. U krijgt ze dan met vijf of zes werkdagen als nieuw weer thuis gestuurd.

Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet voor ons e kiezen. Neem daarom snel een kijkje op onze site schoenmakerijflink.nl om een indruk te krijgen van wat wij allemaal wel niet voor u in petto hebben. Als schoenmaker bieden wij voor ieder wat wils, dus ook voor u! Daar kunt u zeker van op aan! Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons, de beste schoenmaker!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn