Online boekhoudprogramma voor MKB

Op zoek naar een online boekhoudprogramma als ondernemer? U bent niet de enige die dagelijks te maken heeft met het doen van een boekhouding, het bijhouden van relaties en andere zaken die een ondernemer moet bijhouden. Daarvoor is een online boekhoudprogramma zoals dat van Offective een uitkomst. Hiermee hoeft u niet langer zelf spreadsheets te bouwen om een boekhouding bij te houden. In plaats daarvan koopt u het pakket van Offective en bent u verzekerd van een boekhoudpakket dat aan al uw wensen kan voldoen. Offective richt zich exclusief op het midden- en kleinbedrijf. Dit soort bedrijven hebben vaak andere wensen dan grote bedrijven. Omdat dit boekhoudprogramma zich specifiek richt op deze ondernemingen is het online boekhoudprogramma goed toegespitst op de wensen die MKB-ondernemers doorgaans hebben. Het programma biedt u als ondernemer een breed scala aan mogelijkheden. Zo kunt u met Offective bijvoorbeeld: 

  • Uw relaties beheren
  • Uw voorraden beheren
  • Eén of meerdere webshops beheren
  • Boekhouding doen 

Omdat e-commerce steeds belangrijker wordt voor ondernemers is Offective een online boekhoudprogramma waar u ook in de toekomst mee vooruit kunt. Als u er bijvoorbeeld over denkt om een webshop te openen maar opziet tegen de bijkomende administratieve zorgen, kunt u met Offective als online boekhoudprogramma in een paar klikken uw webshop openen. Deze is dan direct ondersteund middels uw online boekhoudprogramma. Ook benieuwd naar de mogelijkheden van dit programma? Kijk dan eens op offective.nl voor meer informatie over alle mogelijkheden. Online vindt u ook ervaringen van gebruikers. Op basis van deze ervaringsverhalen kunt u nog beter afwegen of een overstap ook iets voor u is.

Voordelen van een online boekhoudprogramma

Een online boekhoudprogramma is digitaal en daarmee elk moment aan te passen. Bovendien is het mogelijk een back-up te maken, zodat u altijd beschikt over een laatste versie van uw gegevens. Een toegevoegd voordeel van Offective als online boekhoudprogramma is dat uw gegevens (beveiligd) in de cloud worden opgeslagen. U kunt dus zelfs toe zonder back-ups handmatig te maken. Uw gegevens zijn immers altijd beschikbaar online. Dit is een van de redenen dat ondernemers steeds vaker kiezen voor een online boekhoudprogramma. Bovendien is het ook veel eenvoudiger andere tools die online werken, te integreren met uw boekhoudprogramma. Zo blijft uw onderneming continu up to date en kunt u jaren vooruit met uw boekhoudprogramma. Vanzelfsprekend biedt Offective u alle mogelijkheden die u van traditionele programma’s gewend bent, en vaak zelfs meer. Ook dat is een van de vele voordelen en redenen om de overstap vandaag nog te maken. Maak het uzelf makkelijk en stap ook over naar een boekhoudprogramma dat uw onderneming toekomstbestendig maakt. De overstap is altijd gratis en eenvoudig te doen met behulp van de juiste expertise. Zo hoeft u niet langer aan te hikken tegen verandering, en wordt het bijhouden van uw administratie een stuk eenvoudiger. 

Overstappen eenvoudig maken

Als u uw boekhouding niet langer op papier of in een ouderwets programma wilt werken kan de overstap naar Offective eenvoudig gemaakt worden. De medewerkers van dit online boekhoudprogramma helpen u graag de migratie van uw gegevens zo makkelijk mogelijk te maken. Omdat veel ondernemers opzien tegen het overzetten van gegevens en daarom afzien van een overstap of deze uitstellen, biedt Offective u hier graag passende begeleiding bij. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact op met Offective. Ook als u vragen heeft over de toepassing van het boekhoudprogramma op het web kunt u een e-mail sturen of bellen. De contactgegevens vindt u uiteraard op de website. Deze is te bezoeken via de volgende link: offective.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn