Op zoek naar een fotograaf in Rotterdam

Afgelopen maand was ik voor twee weken op vakantie naar Thailand met mijn vriendin. We zagen allebei erg uit naar deze vakantie, want het was al een tijd geleden dat we weg waren geweest. We hadden anderhalf jaar geleden onze keuken laten verbouwen en de verbouwing was een paar duizend euro duurder dan we van te voren hadden verwacht. Daardoor besloten we om dat jaar een grote vakantie over te slaan. Een vakantie van een paar weken naar een ander continent kost vaak veel geld en we hadden niet veel geld meer op onze rekening. We besloten toen om een paar goedkope bestemmingen in Europa te bezoeken. Maar dit jaar wilden we weer graag ver weg en naar een zonnig land. We konden goedkope tickets kopen voor Thailand en besloten om hier naar toe te gaan. We hadden alles geboekt en geregeld en dachten helemaal klaar te zijn voor de reis. Ik moest toevallig een kopie van mijn paspoort maken voor de gemeente en toen zag ik dat mijn paspoort over een paar maanden zou verlopen. Veel landen hebben de regel, dat je alleen het land in kan als een paspoort nog minimaal zes maanden geldig is. Dat was niet het geval bij mijn paspoort en ik moest snel een fotograaf in Rotterdam vinden voor pasfoto’s en mijn paspoort verlegen. Het verlengen van een paspoort duur vaak ook een week, dus ik belde meteen met de gemeente om hiervoor een afspraak te maken. Voor pasfoto’s heb je speciale regels voor het formaat, dus ik moest een fotograaf in Rotterdam vinden die hier mee kon helpen.

Pasfoto’s laten maken bij een fotograaf in Rotterdam

Online zocht ik naar een fotograaf in Rotterdam die dezelfde dag tijd had om de foto’s te maken. Ik vond verschillende fotografen, maar ik wist niet of ik die dag bij hun terecht kon. Ik vond toen de website fotozaak-rotterdam.nl. Ik zag dat deze fotograaf in Rotterdam een paar straten van mijn huis was en dat ze de hele dag open waren. Op de website zag ik dat ze met veel verschillende dingen kunnen helpen en ik besloot om meteen naar de fotograaf in Rotterdam te rijden. Gelukkig konden ze mij direct konden helpen en gaven ze aan dat ze de pasfoto’s na het fotograferen zouden afdrukken. Ze wisten precies waar de pasfoto’s aan moesten voldoen en welk formaat geschikt is. Na het schieten van de foto’s begonnen ze met het afdrukken en ik hoefde niet lang te wachten. Binnen een uur was alles klaar en kon ik de pasfoto’s meenemen. Het schieten en afdrukken van de foto’s was niet duur en ik stond er zelfs beter op dan bij mijn oude pasfoto. Vorige keer had ik netjes mijn haar gedaan, maar nu was ik direct van huis gegaan, zonder in de spiegel te kijken.  

Een nieuw paspoort

Gelukkig was ik nog op tijd met mijn pasfoto’s en had ik genoeg tijd voor het vernieuwen van mijn paspoort. Twee dagen voor mijn vakantie kreeg ik mijn paspoort terug en hoefde ik mij geen zorgen te maken over vliegen en de douane in Thailand. Gelukkig kon deze fotograaf in Rotterdam mij meteen helpen, anders had ik het misschien niet gered. Ik was erg blij met deze fotograaf in Rotterdam

  • Ze konden mij direct helpen met het schieten van mijn pasfoto’s
  • Na het schieten drukten ze mijn pasfoto’s meteen af
  • De pasfoto’s waren erg voordelig
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn