Ook behoefte aan coaching in Den Haag?

Ik vind het soms best moeilijk om mijn plek te vinden in onze maatschappij. Ik voel veel druk van mezelf en van anderen, er wordt veel van je verwacht. En er wordt steeds minder aandacht geschonken aan onze kwetsbare kant. We moeten altijd maar sterk zijn en op een gegeven moment kon ik dat niet meer. Ik voelde me niet meer mezelf en daarom ben ik op zoek gegaan naar een goede plek die coaching in Den Haag zou kunnen verzorgen. Ik wist niet precies wat er met me aan de hand was, maar ik voelde dat het op een gegeven moment te veel was. Ik had weinig energie en ik voelde aan alles dat ik niet meer gelukkig was. Ik had echt wel veel leuke dingen in mijn leven waar ik dankbaar voor was, maar op de een of andere manier kon ik het geluk niet meer voelen. Daarom hoopte ik dat coaching in Den Haag mij zou kunnen helpen. Maar als je gaat zoeken op ‘coaching Den Haag’, dan zijn er nogal wat mogelijkheden. Dus ik ben me eerst goed gaan inlezen en op basis daarvan heb ik de keuze gemaakt voor coaching in Den Haag van Arise From.

Gouden tip voor coaching in Den Haag

Het is zeker verstandig om hulp te zoeken in de vorm van coaching in Den Haag, ook als je zelf niet helemaal weet wat er met je aan de hand is. Een goede coach kan daar wel voor je achter komen, dat hoef je zelf niet te doen. Maar als je coaching in Den Haag wil volgen, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je een goede coach inschakelt. Dat kun je alleen maar doen door de coach te zoeken die echt bij jou past. En toen ik de site arisefrom.nl onder ogen kreeg, had ik gelijk een goed gevoel hierbij. En dat had ik zeker niet bij alle sites die ik tegenkwam, dus dat was een hele opluchting. Aan de ene kant vond ik het heel spannend, maar omdat ik graag me beter wilde voelen besloot ik toch snel om contact op te nemen met Arise From. En tot op de dag van vandaag ben ik zo dankbaar dat ik dat heb gedaan. Deze vorm van coaching in Den Haag heeft me zo veel gebracht:

  • Meer bewustwording van mezelf
  • Ik voel meer levensgeluk
  • Ik voel me vitaler

Meer geluk dankzij Arise From

Ik gun iedereen een gelukkig leven. Ik weet dat het leven zeker niet altijd over rozen gaat. En dat je je af en toe best minder mag voelen, daar is niks mis mee. Maar het mindere deel moet niet je leven gaan beheersen, daar is het leven te kort voor. Ik ben zo blij dat ik dankzij de coaching in Den Haag van Arise From me zo veel beter voel. Het is echt zo goed om even op de rem te trappen en echt stil te staan. Dat vergeten we vaak in deze drukke maatschappij. We nemen niet meer de tijd voor onszelf en voor elkaar, dat is zonde. Want volgens mij is dat juist nodig. Dankzij deze coach heb ik geleerd welke concrete stappen ik kan zetten om meer contact te maken met mezelf en echt in mijn kracht te staan. En dat is een waardevol iets wat ik de rest van mijn leven met me meeneem. Ik blijf bij deze coach omdat deze mij zo veel positiefs brengt, juist in tijden dat ik dat nodig heb. En daar ben ik echt ontzettend gelukkig mee.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn