Op zoek naar een makelaar in Nijmegen?

U wilt verhuizen. Een huis kopen of een huis verkopen. Wellicht beide en dat in Nijmegen en omstreken. U bent daarom op zoek naar een makelaar in Nijmegen met verstand van de huizenmarkt in die omgeving. In dat geval zit u goed bij Jacobs Makelaardij, uw makelaar in Nijmegen.

Waarom deze makelaar in Nijmegen?

Als succesvol makelaar in Nijmegen is Jacobs Makelaardij voor u de aangewezen keuze. Zij hebben:

  • Een groot woningaanbod
  • Uitstekende kennis van de markt in Nijmegen
  • Zijn onafhankelijk aankoopmakelaar in Nijmegen
  • Professioneel en met oog voor u bij de verkoop van uw woning in Nijmegen

Al ruim 30 jaar is Jacobs Makelaardij actief op de huizenmarkt in Nijmegen. Resultaatgericht, klantgericht en betrokken. Of u nu starter bent op de markt en in Nijmegen op zoek bent naar een geschikte woning voor uzelf, of u woont reeds jaren in Nijmegen en wilt uw huis verkopen. Jacobs Makelaardij is uw partner in het hele proces en ondersteunt u graag. Daarnaast is er veel kennis in huis die continu wordt geoptimaliseerd met de laatste ontwikkelingen. Daardoor is Jacobs makelaardij als makelaar in Nijmegen uw ideale adviseur. Als makelaar in Nijmegen weten zij als geen ander hoe een huis het beste tot zijn recht komt. Ze kennen niet alleen de markt, maar ook een groot deel van de doelgroep. Bij de aankoop van een nieuw huis wordt meegedacht over alle mogelijkheden, over het mogelijk budget en de financiering van een huis, over mogelijke huizen die niet zich niet in de portefeuille van Jacobs Makelaar bevinden. Deze makelaar in Nijmegen gaat mee met de bezichtiging van de woning, wijst u op eventuele gebreken, of er een bouwkundig onderzoek moet plaats vinden en of er juridische zaken aan de orde zijn, zoals erfpacht. Of misschien is er een bestemmingsplan is wat voor u nadelig, of voordelig, kan zijn. Met de gedegen kennis van de markt in Nijmegen weet Jacobs Makelaardij ook als geen ander of de vraagprijs van een huis reëel is. Zij geven advies in het bieden, ook indien er een biedingsoorlog ontstaat. Wanneer u akkoord bent met het bod, treedt deze makelaar in Nijmegen als uw aankoopmakelaar op als onderhandelaar. Wanneer onderhandelen niet uw sterke kant is, werkt het in uw voordeel om Jacobs Makelaardij dit voor u te laten doen. Het inzetten van Jacobs Makelaardij als aankoopmakelaar verdient zich op die manier vaak makkelijk terug. En bent u op zoek naar een huis in Nijmegen? Bekijk het woningaanbod dan eens op de site van makelaar-nijmegen.

Verkopen in Nijmegen

Bent u op zoek naar een makelaar in Nijmegen voor de verkoop van uw woning, dan is Jacobs Makelaardij eveneens uw aangewezen partner. Met kennis van zaken kunnen zij reëel inschatten of de vraagprijs die u voor ogen heeft ook aansluit bij de huidige markt. Natuurlijk wil iedereen voor veel geld zijn huis verkopen, maar een te hoge vraagprijs is vaak de vijand van het verkopen van een huis. Dit kan resulteren in een langdurig en slopend verkoopproces. Iets waar u als verkoper vaak niet op zit te wachten. Jacobs Makelaardij is er voor u en adviseert u in het hele proces. Hierbij treden zij onafhankelijk op en wordt de verkoop van uw huis snel realiteit. De woning wordt op de markt gezet volgens een gedegen opgezet marketingplan, waarbij rekening wordt gehouden met de doelgroep en de concurrentiepositie van uw woning ten opzichte van andere woningen in dezelfde prijsklasse en omgeving. U bent met recht in goede handen bij Jacobs Makelaardij. Vraag een vrijblijvend gesprek aan via de website, ook voor de taxatie van uw woning of voor advies over uw hypotheek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn